12 Ντροπιαστικές Εξομολογήσεις Ανθρώπων που δεν Μπόρεσαν να Συγκρατήσουν τις Σeξoυαλικές Oρμές τους. Με την 4η θα Κοκκινίσετε
Www.true.gr

12 Ντροπιαστικές Εξομολογήσεις Ανθρώπων που δεν Μπόρεσαν να Συγκρατήσουν τις Σeξoυαλικές Oρμές τους. Με την 4η θα Κοκκινίσετε

Ενώ όλοι μισούμε τα ανώνυμα τρολς του διαδικτύου, είναι αλήθεια πως το καλό με την ανωνυμότητα είναι ότι μπορεί να σου δώσει την άνεση να εξομολογηθείς κάτι που αλλιώς θα ντρεπόσουν να κάνεις.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τις απαντήσεις χρηστών του Reddit στην ερώτηση: «Ποιο είναι το πιο αξιολύπητο πράγμα που έχεις κάνει επειδή ήσουν ερεθισμένος ερωτικά;»

#1. Η καραμπίνα

“Όταν ήμουν περίπου 24, πήρα την καραμπίνα του άντρα μου, έβαλα λίγο χαρτί γύρω από την κάννη για να γίνει πιο μαλακή και έβαλα ένα προφυλακτικό πάνω της. Το έκανα πολλές φορές και μετά αυνανίστηκα με το όπλο. Ποτέ δεν το είχα πει σε κανέναν.»

#2. Η φλούδα μπανάνας

“Όταν ήμουν 14 έφαγα μία μπανάνα. Έβαλα την φλούδα στον φούρνο μικροκυμάτων. Το έκανα με την φλούδα. Τότε έμαθα να μην βάζω ποτέ το μόριό μου σε φλούδες μπανάνες αμέσως αφού βγουν από τον φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό όμως δεν με σταμάτησε από το να το κάνω με ένα βάζο με φυστικοβούτυρο δύο χρόνια μετά.»

#3. Αυτό είναι αξιολύπητο!

“Πριν το διαδίκτυο, όταν ήμουν στο σπίτι έψαχνα οτιδήποτε για να ερεθιστώ. Μία φορά είχα αυνανιστεί με την γέννηση της Αφροδίτης που είχε δει σε μία εγκυκλοπαίδεια.»

#4.“Ζέστανα ζαμπόν στον φούρνο μικροκυμάτων και το έβαλα σε μία σακούλα που κλείνει αεροστεγώς. Τώρα όλη η τάξη μου ξέρει πως το έκανα με αλλαντικά.»

#5. Τα λεξικά είναι χρήσιμα.

“Όταν ήμουν μικρότερος και δεν υπήρχε το διαδίκτυο, αυνανιζόμουν κοιτώντας στο λεξικό την ερμηνεία του όρου ‘σεξουαλική επαφή.'»

#6. Γι’αυτό λέγεται χιονόμπαλα.

“Πίστεψα πως το να βάλω το μόριό μου σε μία χιονόμπαλα θα ήταν πολύ διασκεδαστικό. Φαίνεται όμως πως την είχα σφίξει πάρα πολύ και ήταν σαν να τρίβω το πέος μου στο πάτωμα.»

#7. Κανείς μάγειρας δεν θα το ενέκρινε αυτό.

“Κάποτε το είχα κάνει με μία κονσέρβα και μάλιστα είχα εκσπερματώσει.»

#8. Έκλεψε έναν κώνο κυκλοφορίας.“Ήμουν 12 ή 13 όταν έκλεψα τον κώνο και το έκανα μαζί του μερικές φορές. Έπρεπε να τον τροποποιήσω για να γίνει η δουλειά μου. Ήμουν ένα πολύ δημιουργικό παιδί.»

#9. Καλαμάρια.

“Αυνανίστηκα με μία χούφτα με καλαμάρια. Ήμουν πολύ μεθυσμένος και νόμιζα πως θα ήταν ωραίο. Είχα άδικο.»

#11. Προφυλακτικό + μπανάνα.

“Έβαλα προφυλακτικό στην μπανάνα και αυνανίστηκα μαζί της. Δεν ήθελα να λιώσει μέσα μου.¨

#12. Δίνει νέο νόημα στο ‘κάτω από το τραπέζι.’

“Αυνανίστηκα κάτω από το τραπέζι κατά την διάρκεια ενός διαγωνίσματος αφού δεν ήξερα να απαντήσω σε άλλες ερωτήσεις.»

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr