Η σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή “The 2Night Show”, είχε μιλήσει για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Alpha και ξεκαθάρισε πως δεν είχε κακή σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο.

Πως ξεκίνησε η την τηλεόραση
Όπως υπογράμμισε η Αντελίνα Βαρθακούρη “όταν μου ήρθε η πρόταση του Globetrotters, εννοείται την δέχτηκα, γιατί θα έπρεπε να ήμουν κουτή για να μην δεχτώ την πρόταση ενός μεγάλου καναλιού και με κέρδισαν οι άνθρωποι. Τελείωσε, ήμουν καλά κι έκανα πολλές συζητήσεις επαγγελματικά. Δεν ήθελα όμως να φύγω από τον όμιλο, γιατί υπήρχε πολύ όμορφο περιβάλλον κι είχα φιλαράκια. Το θεωρούσα προδοσία και το Star στην μέση της σεζόν δεν είχε κάποια εκπομπή να μου δώσει. Μου είπαν να πάω στον Alpha και το έκανα με χαρά επειδή δένομαι πολύ”.

Η κακή σχέση της Αντελίνας με έναν άνθρωπο στον Alpha
Κι συμπληρώνει η Αντελίνβα Βαρθακούρη “στον Alpha ήταν πάρα πολύ ωραία αρχικά και δεν μου αρέσει να τους βάζω όλους στο ίδιο σακί. Εγώ είχα πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο εκεί και το λέω για να μην παίρνει η μπάλα άλλους ανθρώπους. Ήταν μία κακή σχέση, όχι με τον Alpha, αλλά με έναν άνθρωπο. Ήταν ένα διαζύγιο πάρα πολύ σύντομο, γρήγορο, γιατί εγώ όταν χωρίζω δεν λέω πολλά. Βάζω μια υπογραφή και φεύγω. Μετά ήμουν στενοχωρημένη για μια λάθος επιλογή που δεν είχα την εμπειρία να την σκεφτώ. Είχα και το άγχος τι θα κάνουν οι συνεργάτες μου με αυτές τις συνθήκες, με κρίση και κορονοϊό και μετά ήρθε ο ΣΚΑΙ”.