Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει αδυνατίσει πολύ και η αλλαγή στο σώμα της είναι εντυπωσιακή
Www.true.gr

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει αδυνατίσει πολύ και η αλλαγή στο σώμα της είναι εντυπωσιακή

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σου Κου Family», είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ αφού παρατηρώντας τις φωτογραφίες της στο Instagram παρατηρήσαμε πόσο έχει αδυνατίσει και πόσο της πάει η νέα της εικόνα.

Το προσωπικό της account είναι γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται πόσο έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες.

Η Αντελίνα είναι από τα κορίτσια που ξέρουν τις ατέλειες τους αλλά και τα «δυνατά» τους σημεία οπότε άλλα φροντίζει να τα αναδεικνύει και άλλα να τα «καμουφλάρει» όπως πρέπει! Το σίγουρο πάντως είναι πως έχει χάσει κιλά και πώς όχι αφού εδώ και καιρό ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή και λέει «όχι» στις αμαρτωλές λιχουδιές που προσθέτουν θερμίδες.

Δες τη νέα της εικόνα στη gallery
Η Αντελίνα Βαρθακούρη, κατά καιρούς, έχει δεχτεί θετικά, αλλά και αρνητικά σχόλια, είτε για την εμπειρία της στην TV, είτε ακόμη και για την εξωτερική της εμφάνιση. Όταν πρόσφατα διαδικτυακός της φίλους της έγραψε «Γιατί πάχυνες;», εκείνη απάντησε:

«Καλή ερώτηση. Γιατί δεν είμαι τέλεια, γιατί πέρασα μια περίοδο που έτρωγα συναισθηματικά, γιατί δεν κατάφερα να μου βάλω στοπ, γιατί εκεί ξέσπασα, γιατί δεν κατάφερα να με σταματήσω… αλλά με γνώρισα καλύτερα και κατάφερα να αγαπήσω και αυτή μου την πλευρά και μόλις με αγκάλιασα ξεκίνησα διατροφή».

Μέσα από την εκπομπή της μάλιστα με αφορμή το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει:

«Το δικό μου μυστικό είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Εγώ έχω μπει σε μια διαδικασία – το ξέρετε – να κάνω μια διατροφή. Αν πετυχαίνει τώρα και αν υπάρχει διαφορά είναι γιατί το ήθελα εγώ και γιατί ευχαριστώ από καρδιάς την Μαρία Αντωνά που μπήκε στη ζωή μου και με πήρε από το χέρι με τον διατροφολόγο μου και είδαν την ψυχή μου.
Ξέρω πως αισθάνεστε. Θέλεις να κρύβεσαι, ντρέπεσαι για το σώμα σου. Έχω κάνει δυο καισαρικές, Έχει κρεμάσει η κοιλιά, έχει κρεμάσει ο πωπός, μπορεί να έχει κρεμάσει και το στήθος. Σε βλέπεις στον καθρέφτη και δε μπορείς. Ακούστε με, ότι και αν έχετε ζήσει μέσα στο σπίτι σας, το έχω ζήσει και εγώ. Ένας είναι ο τρόπος, αγάπη και αγκαλιά…».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr