Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν δίνω σημασία στα σχόλια για το βάρος μου»
Www.true.gr

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν δίνω σημασία στα σχόλια για το βάρος μου»

Ετοιμη να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Λίγα 24ωρα πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της «Αντελίνα, χτύπα του κουδούνι», η πληθωρική παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε αυτά που λέγονται για την εικόνα της στα social media και όχι μόνο. «Δεν δίνω σημασία στα σχόλια για το βάρος μου» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη.
Ομορφη, ναζιάρα, πολυλογού, με άφθονο χιούμορ και έτοιμη να μοιράσει χιλιάδες ευρώ από την 1η Ιουνίου, η Αντελίνα δεν χαρίστηκε στα σχόλια για τις καμπύλες της και ισχυρίστηκε: «Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ασκούν πιο σκληρή κριτική από αυτήν που χρειάζεται, χωρίς καν να τους ζητηθεί η άποψή τους. Για μένα, για να πάψει να είναι αντικείμενο σχολιασμού το βάρος και γενικότερα η εικόνα ενός ανθρώπου, πρέπει εμείς οι ίδιοι να δείξουμε ότι δεν νοιαζόμαστε για το τι πιστεύουν οι άλλοι για την εμφάνισή μας». Και συνέχισε: «Εγώ προσωπικά δεν ενοχλούμαι με κανένα αρνητικό σχόλιο, δεν δίνω σημασία. Οταν αποφασίζω να χάσω, να πάρω κιλά ή να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή μου, το κάνω για μένα».

Οσο για το νέο πρότζεκτ, η Αντελίνα Βαρθακούρη νιώθει πως της ταιριάζει «γάντι», όπως δήλωσε στο περιοδικό «Τηλέραμα».«Νιώθω ότι σε αυτή την εκπομπή δείχνω ένα μεγάλο κομμάτι όλων όσα είναι η Αντελίνα: έρχομαι σε πραγματική επαφή με τον κόσμο, πράγμα που λατρεύω, αντλώ ενέργεια από αυτή την επικοινωνία, παίζω μαζί τους, γελάμε, μοιράζω χρήματα και στο τέλος όλοι περνάμε καλά. Αυτό είναι, νομίζω, το πιο σημαντικό στις μέρες μας» ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr