9 Ξεκάθαρα Σημάδια ότι είσαι Χάλια στο Κρεβάτι και Δεν μπορεις να Ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Το 4ο είναι το Χειρότερο.
Www.true.gr

9 Ξεκάθαρα Σημάδια ότι είσαι Χάλια στο Κρεβάτι και Δεν μπορεις να Ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Το 4ο είναι το Χειρότερο.

Για να δουλέψει μία σχέση, είναι σημαντικό το ζευγάρι να έχει καλή επικοινωνία. Αυτό ισχύει για κάθε τομέα: συναισθηματικό, νοητικό και φυσικά σωματικό. Με άλλα λόγια, πρέπει να μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, να τον υποστηρίξεις και να περνάτε καλά. 

Δυστυχώς, είναι πολύ εύκολο για ένα ζευγάρι να μην τα βρίσκει στο θέμα του κρεβατιού. Μερικές φορές αυτό ισχύει γιατί δεν έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα αλλά πολύ συχνά φταίει και η διαφορά που έχουν στις ικανότητες.

Πώς να καταλάβετε όμως αν δεν ικανοποιείτε τον σύντροφό σας; Εάν δεν είστε καλοί, το πιθανότερο είναι να σας το πουν. Στην περίπτωση όμως που δεν είστε τόσο κακός ή που ο σύντροφός σας δεν θέλει να σας πληγώσει, δείτε μερικά σημάδια που θα σας βοηθήσουν να το καταλάβετε…

1. Δεν αγκαλιάζεστε μετά

Εάν μετά την πράξη, ο σύντροφός σας γυρίσει από την άλλη και κοιμηθεί, τότε μάλλον δεν τα πήγατε και τόσο καλά. Μπορείτε να τον ρωτήσετε τι να κάνετε για να βελτιωθείτε.

2. Σας δίνει υπερβολικές οδηγίες

Είναι καλό να εκφράζει κανείς τι του αρέσει. Εάν όμως συνεχώς σας δίνει οδηγίες και διορθώσεις τότε μάλλον πρέπει να διαβάσετε λίγο καλύτερα.

3. Ή καθόλου 

Από την άλλη, εάν ο σύντροφός σας κάθεται σιωπηλός και δεν λέει τίποτα, είναι πιθανό να βαριέται. Η επικοινωνία είναι το κλειδί.4. Κάνετε πάντα την ίδια ρουτίνα

Εάν κάνετε συνέχεια τα ίδια πράγματα, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Πρέπει να προσαρμόζεστε στις συνθήκες και στα συναισθήματα του συντρόφου σας.

5. Βρίσκουν δικαιολογίες για να μην κοιμηθούν μαζί σας

Αυτό είναι αρκετά προφανές και δείχνει ότι σας αποφεύγει για κάποιο λόγο.

6. Μιλάνε πολύ για τις φαντασιώσεις τους 

Το να μιλάνε για τις φαντασιώσεις τους είναι αναμενόμενο. Εάν όμως δεν τις εκπληρώνετε, τότε δεν παίρνουν την ευχαρίστηση που θέλουν. Απλά ακούστε τι θέλουν και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε.7. Καταλήγουν τραυματισμένοι

Μερικοί νομίζουν πως το καλό κρεβάτι προκαλεί τραυματισμούς. Αυτό είναι γελοίο. Εκτός και αν κάποιος θέλει να τραυματιστεί, δεν θα πρέπει να συμβαίνει.

8. Βιάζεστε

Είναι σημαντικό να δίνετε χρόνο στο σώμα να ετοιμαστεί για την πράξη. Μην βιάζεστε και θα κάνετε το πάρτυ να κρατήσει περισσότερο.

9. Προσποιούνται

Μάλλον το κάνουν από ευγένεια, οπότε τουλάχιστον ξέρετε ότι τους αρέσετε.

Βασικά, αν ακούτε τον σύντροφό σας και παρατηρείτε τα σημάδια που σας στέλνει, όλα θα είναι καλά. Μην διστάζετε να μιλάτε μαζί τους…

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr