Άνω κάτω το παλάτι. Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι "Παραιτούνται" από την βασιλική οικογένεια
Www.true.gr

Άνω κάτω το παλάτι. Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι «Παραιτούνται» από την βασιλική οικογένεια

«Βόμβα» στα… θεμέλια του Παλατιού! Πληροφορίες από διεθνή μέσα Ενημέρωσης εμφανίζουν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι έτοιμους να… απαρνηθούν την οικογένεια! Θα αποσυρθούν και θα εργαστούν ώστε να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι». Τα… χωριστά Χριστούγεννα, η «εκδίκηση» της Ελισάβετ και το άγριο παρασκήνιο.
Ότι… κάτι δεν πήγαινε καλά με το ζευγάρι Μαρκλ – Πρίγκιπα Χάρι και την οικογένεια της Αγγλίας… φαινόταν εδώ και καιρό.

Τα βρετανικά ταμπλόιντς “πλημμύριζαν” με αναφορές για ρήξη μεταξύ του Παλατιού με τον Χάρι μετά τον γάμο του με την αμερικανίδα αλλά και πιο… συγκεκριμένα για ρήξη με τον αδελφό του και διάδοχο του θρόνου, Γουίλιαμ.

Όλα αυτά μοιάζουν να επιβεβαιώνονται με βάση το ρεπορτάζ του αμερικανικού Fox News που αναφέρει πως ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μαρκλ “παραιτούνται από ανώτερα μέλη” της βασιλικής οικογένειας.


Κάτι που φυσικά αν επιβεβαιωθεί, θα σημάνει και μια πραγματική “βόμβα” στα ανάκτορα της Ελισάβετ.

Τα… χωριστά Χριστούγεννα που άναψαν φωτιές
Κι αν πολλοί περίμεναν ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού, του αξιαγάπητου Άρτσι, να φέρει μια κάποια ηρεμία, τα πράγματα μάλλον έγιναν χειρότερα.


Δεν έχουν περάσει, άλλωστε, παρά λίγες ημέρες από τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2019, τις οποίες το ζεύγος πέρασε… μακριά από το Παλάτι και συγκεκριμένα στον Καναδά με την μητέρα της αμερικανίδας ηθοποιού.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή : newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr