Άννα Παναγιωτοπούλου: Τον ψήφισα τον Τσίπρα, ήταν λάθος μου και ο γιος μου με μούτζωσε όταν του το είπα»
Www.true.gr

Άννα Παναγιωτοπούλου: Τον ψήφισα τον Τσίπρα, ήταν λάθος μου και ο γιος μου με μούτζωσε όταν του το είπα»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου μιλά για την πολιτική και τον Τσίπρα: «Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η Άννα Παναγιωτοπούλου αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά μια αριστερή κυβέρνηση, ενώ σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το γιο της, ο οποίος την παρότρυνε να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Αλέξης Τσίπρας ήταν συνέχεια εκτός σχολείου.


«Ποια αριστερή κυβέρνηση; Είναι αριστερή κυβέρνηση αυτή; Θεωρητικά. Στην πράξη;». Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα και πως τον κρίνει ως πρωθυπουργό είπε: «Δεν τον κρίνω. Δεν μπορώ να τον βάλω σε πλαίσιο. Δεν καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν συμμαθητής του γιου μου ο Τσίπρας στο σχολείο εδώ στο 10ο. Τότε που τον ψήφισα με μούντζωσε ο γιος μου. Μου λέει αυτός ήταν στο σχολείο όλη μέρα απ’ έξω και πέρναγε τις τάξεις».

ΠΗΓΗ thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr