Αννα Παναγιωτοπούλου για «Ντορίτα»: Είχε περάσει δύσκολα στο «Ντόλτσε Βίτα», της είχαν φερθεί άσχημα
Www.true.gr

Αννα Παναγιωτοπούλου για «Ντορίτα»: Είχε περάσει δύσκολα στο «Ντόλτσε Βίτα», της είχαν φερθεί άσχημα

Για την απώλεια της Κατερίνας Ζιώγου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών, μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Η Αννα Παναγιωτοπούλου αποκάλυψε πως η Κατερίνα Ζιώγου είχε περάσει πολύ άσχημα στο Ντόλτσε Βίτα, καθώς κάποιος φρόντιζε να της κάνει τη ζωή δύσκολη.

«Δεν μπορώ να σας το περιγράψω πόσο το αγαπούσα αυτό το κopiτσι. Κι εκείνη μ’ αγαπούσε. Τώρα το έμαθα, δεν το ήξερα. Δεν γνώριζα ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο… Είχε περάσει και πολύ δύσκολα κάποιες στιγμές. Την είχαν ρίξει σε κάτι νερά, γινόταν διάφορα τέτοια. Το έκανε κάποιος ηθοποιός, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Της φέρθηκαν πολύ άσχημα και ήθελε να φύγει. Έφυγε από τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» και την κυνηγούσαμε…» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Παναγιωτοπούλου.Αναφερόμενη στις δηλώσεις της Ελένης Καστάνη σχετικά με τα χρηματικά ποσά που λάμβαναν πριν από 20 περίπου χρόνια, στις χρυσές εποχές της τηλεόρασης, τόνισε: «Η Ελένη Καστάνη λέει ό,τι της αρέσει, αφήστε το αυτό… Ό,τι λέει είναι κακό. Δεν λέει τίποτα καλό ποτέ για κανέναν. Εγώ θεωρώ ότι τότε αυτό το 1 εκατ. το επεισόδιο ήταν πάρα πολλά λεφτά. Για παράδειγμα, πριν απ’ το «Ντόλτσε Βίτα», στις «Τρεις Χάριτες» έπαιρνα 300.000».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Αννας Παναγιωτοπούλου:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr