Η Άννα Παναγιωτοπούλου εξηγεί τι σημαίνει να ζεις με κατάθλιψη

Κατάθλιψη, φοβία, ψυχανάλυση, λύτρωση. Συναισθήματα που έχει βιώσει η Άννα Παναγιωτοπούλου στη ζωή της και μιλά για αυτά.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Youweekly» χαρακτήρισε τον εαυτό της καταθληπτικό τονίζοντας πως δεν ευθύνεται γι’ αυτό η υποκριτική αλλά ο χαρακτήρας της. «Έχει συμβεί αλλά όχι επειδή είμαι ηθοποιός. Έχω περάσει μία περίοδο πολύ μεγάλης κατάθλιψης. Γενικά είμαι καταθλιπτικός άνθρωπος. Με βοήθησαν οι φίλοι μου κι ένας γιατρός και το αντιμετωπίζω με ένα χαπάκι. Το θέατρο δεν έχει κάνει με την κατάθλιψη, ίσα-ίσα που με έχει βοηθήσει. Όλοι μου λένε «το λες ότι είσαι καταθλιπτική;». Μα δεν είμαι λέω ότι είμαι τρελή, καταθλιπτική είμαι. Στο κάτω-κάτω όλο αυτό που ζούμε γύρω μας δε σε κάνει να νιώθεις «άνοιξη». Όλοι περνάμε δύσκολα», ανέφερε.


Αν και έχει φοβίες μια από αυτές δεν είναι ο χρόνος. «Μεγαλώνοντας υπάρχουν εξαιρετικοί ρόλοι που μπορεί να παίξεις. Το θέατρο δεν τελειώνει. Δεν υπήρξα ποτέ η «ωραία». Όχι ότι ήμουν άσχημη, αλλά δεν βγήκα ποτέ ως «ωραία», βγήκα απλώς ως μια ηθοποιός που έπαιζε διάφορους ρόλους-συνήθως αστείους», δήλωσε.

Ένας από τους φόβους της όμως είναι η υγεία της παρόλα αυτά δεν μπορεί να περιορίσει το κάπνισμα. «Δυστυχώς, καπνίζω πολύ». «Φοβάμαι, πώς δεν φοβάμαι. Αλλά όταν είμαι μόνη μου δεν καπνίζω και πριν αρχίσουμε την κουβέντα δεν κάπνιζα έτσι», εξήγησε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

πηγή: fumara.gr