Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι 30 ετών. Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα. Είναι youtuber και ηθοποιός. Στο youtube θα τη βρείτε ως Ami Yami. Έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ είναι και ραδιοφωνική παραγωγός.

Της: Έπη Τρίμη

Στο Survivor 4 πήγε γιατί είναι τεράστια πρόκληση για αυτήν. Η Άννα Μαρία Βέλλη προσαρμόστηκε πολύ εύκολα, καθώς είναι αθλητική και δυναμική. Τη φοβιζε μόνο η απώλεια κιλών. Αντιμετώπισε τη συμμετοχή της με χιούμορ όπως όλα τα πράγματα στη ζωή της. Η ίδια νιώθει κερδισμένη από όλη αυτή την ξεχωριστή εμπειρία!

Ένας έρωτας μεγάλος
Η Άννα Μαρία Βέλλη όπως αποκάλυψε το περιοδικό «OK»,είναι ερωτευμένη με τον 32χρονο Αρκάδιο Σβολάκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, ο νέος έρωτας της γνωστής ηθοποιού και Youtuber δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως η Άννα Μαρία Βελλή προχώρησε μετά το χωρισμό της με τον τραγουδιστή Άρη Μακρή με τον οποίο διατηρούσε σχέση.

Ο νεανικός έρωτας
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ηθοποιός και ο 32χρονος γνωρίστηκαν στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, όπου φοιτούσαν και οι δύο και είχαν τότε σχέση. Μετά την αποφοίτησή τους, πήγαν και οι δύο στην Αθήνα για να σπουδάσουν, ο Αρκάδιος Σβολάκης στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και η Άννα Μαρία Βελλή σε σχολή υποκριτικής.

Η σχέση τους διατηρήθηκε και στην Αθήνα, με το ζευγάρι μάλιστα να μένει μαζί για έξι χρόνια έως το 2014 όταν και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σήμερα το ζευγάρι είναι ξανά μαζί αφού ο 32χρονος περίμενε την σύντροφό του να γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο.