Άννα Μαρία Ψυχαράκη: H κρητικιά δικηγόρος του Big Brother είχε κερδίσει στο Deal [εικόνες]

Η ξανθιά δικηγόρος Άννα Μαρία Ψυχαράκη με χαρακτηριστική άνεση και μπρίο μπήκε στο σπίτι του Big Brother. O Χάρης Βαρθακούρης, λίγα λεπτά μετά τη γνωριμία τους, της είπε ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα και στην υποκριτική. Άλλωστε, η ίδια στην παιδική ηλικία της ήθελε να γίνει ηθοποιός, αφού είχε μεγάλη αδυναμία στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η 36χρονη παίκτρια έχει καταγωγή από την Κρήτη. Δηλώνει ειλικρινής, αυθόρμητη, παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Έχει αδυναμία στον αδελφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες.

Όπως ανέφερε η ίδια, εδώ και 2,5 χρόνια είναι μόνη της, ίσως γιατί προτιμά τους άνδρες παλαιάς κοπής! Ονειρεύεται το γάμο της σε ένα νησί με 2.000-3.000 καλεσμένους, οπότε και ο γαμπρός να υπήρχε, θα χρειαζόταν να περιμένει λόγω της πανδημίας!

Για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε τηλεοπτικό πλατό, αφού τον Ιούνιο του ‘19 έλαβε μέρος στο τηλεπαιχνίδι «Deal» και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 3.800 ευρώ.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή τη φορά θα σταθεί το ίδιο τυχερή και θα μπορέσει να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο του Big Βrother που είναι 100.000 ευρώ και, γιατί όχι, να γνωρίσει μέσα στο τηλεοπτικό σπίτι και τον έρωτα της ζωής της! Για να δούμε…

Η Άννα Μαρία φαίνεται να είναι μία από τις παίκτριες που θα μας απασχολήσουν πολύ φέτος.