Άννα Φόνσου: Το σπαρακτικό αντίο στον πρώην συζύγου της Τάκη Μπουγά "Έφυγες.. Ότι μου είπε ο καταραμένος ο γιατρός"
Www.true.gr

Άννα Φόνσου: Το σπαρακτικό αντίο στον πρώην συζύγου της Τάκη Μπουγά «Έφυγες.. Ότι μου είπε ο καταραμένος ο γιατρός»

Ραγίζει καρδιές ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της Άννας Φόνσου στον πρώην σύζυγό της και γνωστό συνθέτη, Τάκη Μπουγά που «έφυγε» από τη ζωή τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει η γνωστή ηθοποιός στο κείμενό της, ο Τάκης Μπουγάς τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο δίνοντας μάχη για τη ζωή του. «Δύο μήνες περάσαν κι έφυγες…. Ότι μου είπε ο καταραμένος ο γιατρός», γράφει στο μήνυμά της η Άννα Φόνσου και κάνει μια κατάθεση καρδιάς καταλήγοντας «Είμαι τόσο δυστυχισμένη. Σ΄ αγαπώ».

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε στο Facebook:

«ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΟΥ

Έφυγες αγάπη μου 01/11/2021, 7 παρά 5.

Από τις τελευταίες φορές που σε έβλεπα στο Ιατρικό Κέντρο. Σεπτέμβρης. Εσύ άρρωστος…… όχι ήταν ψέμα…. Με κοίταγες , μου μίλαγες με εκείνη την αγάπη που δεν έχω συναντήσει ποτέ και που κανείς δεν μπορεί να μου ξαναδώσει.


Δύο μήνες περάσαν κι έφυγες…. Ότι μου είπε ο καταραμένος ο γιατρός. Μωρό μου, μου είπες, θα γίνω καλά και θα σε πάω πάλι πολλά ταξίδια.

Ω Τάκη μου… Ήξερες όλη την αλήθεια και δεν ήθελες να στενοχωριέμαι….. Είσαι ότι καλύτερο και σπάνιο συνάντησα στην ζωή μου….

Τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε … θυμάσαι ήταν 18/05/1985 όταν παντρευτήκαμε…. Δεν έχει σημασία αν χωρίσαμε… δεν πάψαμε ποτέ να αγαπιόμαστε…..

Σου ζητώ συγγνώμη αν κάποτε σε στενοχώρησα…. Θυμάσαι;;; Γαλαξίδι, Τήνο, Θεσσαλονίκη…. Όλο τον κόσμο γυρίσαμε μαζί….

Και τώρα;; Μου έλεγες ότι ήσουν καλά Παίζαμε θέατρο κι οι δυο μας…. Δεν είναι η βροχή που μου χαράκωσε το βλέμμα… είναι που μένω μοναχή…. Δεν θα ετοιμάσει πια κανείς ταξίδι μοναχά για πάρτη μου….

Μίλα μου απλά μην υπερβάλλεις, μην λες ψέματα.. Ότι έφυγες… Είναι αλλιώτικη η μέρα…. Πως πεθαίνει ένας άντρας. Παράξενο… κανείς δεν συλλογίστηκε…. Κι όμως ο θάνατος είναι κάτι που γίνεται…. Πως πεθαίνει ένας άντρας…. Κι όμως κερδίζει κανείς τον θάνατό του… τον δικό του θάνατο… που δεν ανήκει σε κανέναν άλλο. Και τούτο το παιχνίδι είναι η ζωή…. Η ζωή χωρίς εσένα…


Έφυγες Τάκη…. Κι εμείς μένουμε φτωχότεροι… Ταπεινέ μου… Ο θάνατός σου αγάπη μου δεν είναι το τέλος… Είναι η αρχή μιας καινούργιας σου ζωής… Γιατί εσύ δεν έχεις γνώση του θανάτου…. Δεν ξέρεις… δεν μπορείς να πεθάνεις… Είσαι σαν ένα κύμα που σπάει και χάνεται…. Σαν την φευγαλέα τη ζωή σου…

Που να σαι;;;; Είμαι τόσο δυστυχισμένη…. Σ΄ αγαπώ….

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ».

πηγη: newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr