Άννα Δρούζα: Πως είναι σήμερα η ζωή της γνωστής τηλεπερσόνας

Πρόκειται για μια προσωπικότητα η οποία απασχολούσε ιδιαίτερα τα μέσα, ωστόσο αποφάσισε να απομακρυνθεί από τον τηλεοπτικό φακό και να αφοσιωθεί στον εαυτό της και την οικογένεια της.

Η Άννα Δρούζα και ο Θανάσης Λάλας είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ και προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγουν τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις.

Άννα Δρούζα: Ο λόγος που απομακρύνθηκε από την τηλεόραση, ο χωρισμός, η απώλεια που της στοίχισε και η σχέση με τον Θανάση Λάλα

Ωστόσο, πρόσφατα, η παρουσιάστρια έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του επί σειρά ετών συντρόφου της, στα εγκαίνια της έκθεσής του.

Η Άννα Δρούζα και ο Θανάσης Λάλας έκαναν σχέση λίγα χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Νίκο Οικονόμου, με τον οποίο απέκτησαν την κόρη τους, Αριάδνη.

Περισσότερες πληροφορίες για την ζωή της Άννας Δρούζας

Την περίοδο εκείνη, είχε καθημερινή εκπομπή, κοινωνικού χαρακτήρα, στην τηλεόραση, ενώ τα περιοδικά της εποχής δημοσίευαν φωτογραφίες από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις δίπλα στον δημοσιογράφο.

Το 2014, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα, η Άννα Δρούζα, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, είχε υπογραμμίσει «δεν ξέρω τι σημαίνει «κεφάλαιο» γάμος, γιατί είμαι μέσα σε μια σχέση συμβίωσης. Δεν με ενδιαφέρουν τα χαρτιά και νομίζω ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτή την πτυχή της ζωής μου. Εγώ και ο Θανάσης είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες και ο καθένας μας μοναδικός. Η διαχρονικότητα στη σχέση μας οφείλεται στη διαφορετικότητα μας και στο γεγονός ότι αυτή έγινε κατανοητή και αποδεκτή και από τους δυο μας. Αφήσαμε ο ένας στον άλλον τον απαραίτητο χώρο για να εμπλουτίσει με τη δική του οπτική αυτή τη σχέση. Ο Θανάσης με έμαθε να κάνω πράγματα που ίσως δεν θα τολμούσα ποτέ και το ίδιο έκανα και εγώ».

Άννα Δρούζα: Ο λόγος που απομακρύνθηκε από την τηλεόραση, ο χωρισμός, η απώλεια που της στοίχισε και η σχέση με τον Θανάση Λάλα

Άννα Δρούζα: “Η διαχρονικότητα στη σχέση μας οφείλεται στη διαφορετικότητα μας και στο γεγονός ότι αυτή έγινε κατανοητή και αποδεκτή και από τους δυο μας”

Η πορεία της στην τηλεόραση συνδέθηκε με την εκπομπή «Μπορώ», η οποία ξεκίνησε στον Alpha, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στην απογευματινή ζώνη του Star.

Όταν η Άννα Δρούζα έχασε τη μητέρα της, ακολούθησε και η περίοδος της αποχής της από την τηλεόραση

Το καλοκαίρι του 2009 η Άννα Δρούζα βυθίζεται στο πένθος. Όπως σημείωσε «θυμάμαι τον εαυτό μου στις τελευταίες εκπομπές να έχω ένα βαθύ πόνο και να μην μπορώ να δουλέψω. Αυτή η παύση με βοήθησε πολύ. H τηλεοπτική αποχή με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι έχω κι άλλες ανάγκες και πως, αν κάποια μείνει πίσω, αρχίζει να χαλάει η ισορροπία μου».

Άννα Δρούζα: Ο λόγος που απομακρύνθηκε από την τηλεόραση, ο χωρισμός, η απώλεια που της στοίχισε και η σχέση με τον Θανάση Λάλα

Η μητέρα της ήταν η Νίκη Τυπάλδου, γνωστή φωτογράφος, η οποία φωτογράφισε μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου, η Μελίνα Μερκούρη, ενώ χτυπήθηκε από τον καρκίνο και τελικά έχασε τη μάχη για ζωή.

Το 2014, το «Μπορώ» μετακομίζει στο ΣΚΑΙ, αλλά η εκπομπή δεν κατάφερε να σημειώσει τα ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης, με τον να δίνει τέλος στη συνεργασία.