Ανείπωτη Τραγωδία! Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε στους Αγίους Αναργύρους
Www.true.gr

Ανείπωτη Τραγωδία! Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε στους Αγίους Αναργύρους

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους – Αστυνομικός που ήταν στην φρουρά πρώην πρωθυπουργού, σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του και την πεθερά του – Στην συνέχεια έστρεψε στον εαυτό του το όπλο και αυτοκτόνησε

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας αστυνομικός σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του μόλις 4 ετών και την πεθερά του.

Στην συνέχεια ο άνδρας, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα όταν κλήθηκαν από συγγενείς της οικογένειας που τους αναζητούσαν από το πρωί αλλά δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν.

Οι αστυνομικοί, πήγαν στο σπίτι και έπαθαν σοκ. Παραβίασαν την πόρτα και τους βρήκαν όλους νεκρούς. Από τις πρώτες ενδείξεις που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ο αστυνομικός, εκτέλεσε επι της ουσίας την κορούλα του μόλις 4 ετών, την σύζυγό του και την πεθερά του και μετά έδωσε τέλος στην ζωή του.Ο αστυνομικός, ήταν αρχιφύλακας στην φρουρά της Βουλής και τώρα ήταν αποσπασμένος στην φρουρά πρώην πρωθυπουργού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

πηγη newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr