Ανείπωτη Καφρίλα. Δείτε ΤΙ Κάνει Ιδιοκτήτης Παντοπωλείου στο Ποντικάκι που Πιάνει στην Φάκα του. Θα Ανατριχιάσετε.

Ένας διεστραμμένος καταστηματάρχης στο Mysore της νότιας Ινδίας, ο Melahalli Ramanna, έδεσε ένα ποντίκι σε ένα βάζο και το βασάνισε με ένα ξύλο αφού του έκλεψε το φαγητό.

Το ενοχλητικό βίντεο δείχνει ότι ο άντρας χτυπά το ποντίκι τόσο σκληρά που το βάζο πέφτει στο πάτωμα.

Το ποντίκι έμπαινε κάθε βράδυ το κατάστημα του Ramanna, τρώγοντας τα είδη παντοπωλείου του και καταστρέφοντας άλλα αντικείμενα. Δεν ήταν σε θέση να πιάσει το τρωκτικό μέχρι που τελικά έπεσε στην παγίδα του.


Τα βασανιστήρια καταγράφηκαν σε βίντεο 32 δευτερολέπτων από το φίλο του Ramanna σε κινητό τηλέφωνο. Καθώς χτυπάει το ποντίκι, ο Ramanna ρωτάει επανειλημμένα: «Θα φας πάλι το αλεύρι και το σιτάρι;»

Ο φίλος του ακούγεται να γελάει στο παρασκήνιο και λέει ότι το βίντεο θα φαινόταν καλό αν μπορούσε να προστεθεί μουσική. Το βίντεο στη συνέχεια σταματά εκεί χωρίς να αποκαλύπτεται η μοίρα του ζώου.

Ο υπεύθυνος για την καλή διαβίωση των ζώων, Anthony Rubin, από την Ινδία, χαρακτήρισε το βίντεο «ανησυχητικό».


Είπε: «Αυτό είναι πραγματικά ένα ενοχλητικό βίντεο. Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο κόσμος. Πώς μπορεί κάποιος να βασανίσει ένα τέτοιο ζώο;»

«Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν σοβαρή απειλή για την κοινωνία και πρέπει να ληφθούν ενέργειες εναντίον αυτών, ώστε να καταλάβουν τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Αυτό είναι βασανιστήρια.»

Credit: dailymail.co.uk