Ανείπωτη Φρίκη για 41χρονο Κωφάλαλο. Τον Κρατούσαν με Αλυσίδες για 12 χρόνια. Εικόνες Θρίλερ

Σπαρακτικές εικόνες έχουν εμφανιστεί που δείχνουν έναν κωφάλαλο άντρα στην Κίνα να είναι αλυσοδεμένες και κλειδωμένος μέσα σε ένα πέτρινο σπίτι από την μητέρα του.

Ο Wang Zhiqiang, 41, γεννήθηκε χωρίς να μπορεί να μιλήσει ή να ακούσει και αργότερα έγινε ψυχικά άρρωστος.

Η μητέρα του Yue Rong, 77, παραδέχτηκε πως τον κρατούσε κλειδωμένο τα τελευταία 12 χρόνια με σκοπό να τον αποτρέψει από το να βλάψει άλλους ανθρώπους.

Ο Mr Wang είχε σταλεί σε ειδικό σχολείο για άτομα με ειδικές ανάγκες όταν ήταν μικρός. Ωστόσο, άρχισε να αναπτύσσει ψυχολογικά προβλήματα μετά το bullying που δεχόταν από τους συμμαθητές του. 


Από τότε έμενε σπίτι και ήταν αλυσοδεμένες από τους γονείς του. Η Ms Yue είπε πως η κατάσταση του γιου της χειροτέρεψε και άρχισε να επιτίθεται στους γείτονες στο χωριό Dengfeng της επαρχίας Henan.

Οι γονείς του όμως δεν είχαν αρκετά χρήματα για να του προσφέρουν κάποια θεραπεία.

«Όταν ο άντρας μου ήταν ακόμα ζωντανός, μπορούσε να φροντίζει τον γιο μας. Όταν όμως πέθανε πριν 12 χρόνια, δεν μπορούσα μόνη μου να τον διαχειριστώ.»


Δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον δέσει με αλυσίδες και να τον αφήσει κλειδωμένο στο πέτρινο σπίτι.

Η μεγαλύτερη αδερφή του, Wang Shufen, έκλαιγε κάθε φορά που επισκεπτόταν τον αδερφό της και τον έβλεπε να ζει σαν ζώο.

 Η 50χρονη αδερφή του είπε πως ήταν σπαρακτικό να τον βλέπει έτσι και παρακάλαγε την μητέρα τους να τον αφήσει να βγει.

Ο γραμματέας του χωριού είπε πως η κυβέρνηση δίνει κάποια επιδόματα στην οικογένεια αλλά τώρα ελπίζει η κοινότητά τους να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα ώστε να μπορέσουν να στείλουν τον Wang σε ψυχιατρική κλινική για να θεραπευτεί.

Credit: dailymail.co.uk