Ανείπωτη Φρίκη: Δύο αδίστακτοι Παιδόφιλοι-Τέρατα βίασαν 9 μηνών Αγγελούδι ενώ το έβγαζαν Βίντεο
Www.true.gr

Ανείπωτη Φρίκη: Δύο αδίστακτοι Παιδόφιλοι-Τέρατα βίασαν 9 μηνών Αγγελούδι ενώ το έβγαζαν Βίντεο

Δύο άντρες κατηγορήθηκαν για τον βιασμό και την βιντεοσκόπηση ενός 9 μηνών κοριτσιού.

Οι Isiah Dequan Hayes, 19, και Daireus Jumare Ice, 22, βρέθηκαν σε δικαστήριο του Memphis την Τρίτη αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακοποίησης και σeξoυαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου.

Τον Οκτώβριο του 2016, η μητέρα του θύματος ανέφερε τους άντρες στις αρχές όταν βρήκε το αρρωστημένο βίντεο της επίθεσης.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, ο ύποπτος φαίνεται να ακουμπάει το σώμα του νεαρού παιδιού, που ήταν γυμνό από την μέση και κάτω.

Οι αρχές αναγνώρισαν τον Hayes, που ήταν 17 ετών τότε, στο βίντεο και είπαν πως ο Ice ήταν αυτός που το έβγαζε.Ο Hayes επίσης κατηγορήθηκε για βιασμό του μωρού ενώ ο Ice για συγκάλυψη και συνενοχή στην πράξη.

Και οι δύο άντρες είχαν συλληφθεί τον Φεβρουάριο, όταν η μητέρα κατάφερε να τους αναγνωρίσει μέσα από τα social media και έφερε τις πληροφορίες στην αστυνομία.

Όταν συνελήφθη, η οικογένεια του Hayes αντέδρασε με τρόμο για τους ισχυρισμούς.«Είναι σπαρακτικό και τρομακτικό» είπε ο αδερφός του υπόπτου.

Είπε πως το βίντεο είχε βγει στην επιφάνεια δύο χρόνια μετά τον φερόμενο βιασμό λόγω μίας οικογενειακής διαμάχης.

Ο αδερφός είπε: «Σαν οικογένεια, θέλουμε να απολογηθούμε. Ξέρουμε πως το μωράκι πιθανώς να μην το θυμάται αλλά είναι κάτι που η μητέρα του θα κουβαλάει για πάντα. Το να βλέπεις το άτομο που εμπιστεύτηκες να προδίδει την εμπιστοσύνη σου είναι κάτι φρικτό.»

Η δίκη συνεχίζεται…

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr