Αγγελούδι, 4 Ετών, Κατέληξε στο Νοσοκομείο μετά την Επίθεση που Δέχθηκε από Pitbull Χωρίς Λουρί
Www.true.gr

Αγγελούδι, 4 Ετών, Κατέληξε στο Νοσοκομείο μετά την Επίθεση που Δέχθηκε από Pitbull Χωρίς Λουρί

Ένα νεαρό κορίτσι δέχτηκε επίθεση από ένα pitbull και πρόκειται να κάνει την τέταρτη χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο της.

Η Tillie Vasey, από το Ribbleton, Lancashire, υποβλήθηκε σε εννέα ώρες χειρουργικών επεμβάσεων, μετά από την επίθεση που δέχτηκε από ένα pitbull, το οποίο την τραυμάτισε στο κεφάλι, γύρω από τα μάτια και στα βλέφαρα.

Η τετράχρονη δέχτηκε την επίθεση, όταν έπαιζε με τους φίλους της σε έναν κήπο, τον Ιούλιο του 2018.

Η ιδιοκτήτρια σκύλων Dawn Holt, πιστεύει πως ευθύνεται η 4χρονη για την επίθεση. Δεν έλαβε ποινή φυλάκισης, ωστόσο την υποχρέωσαν να κάνει 140 ώρες εθελοντικής εργασίας.
Η μητέρα της, Leanne Vasey, 31 ετών, δήλωσε: «Όταν πρωτοείδα την Tillie, νόμιζα ότι κάποιος την είχε ζωγραφίσει στο πρόσωπό. Όταν κατάλαβα τι πραγματικά έγινε, δεν μπορούσα να κουνηθώ.

Η μητέρα πρόσθεσε επίσης ότι το κοριτσάκι της, έχασε την αυτοπεποίθηση του και έχει αποκτήσει ουλές στο κεφάλι, το πρόσωπο και τα μάτια.

Η κα. Vasey πρόσθεσε: «Η Dawn Holt ποτέ δεν μας ζήτησε συγγνώμη, ούτε μία φορά και προσπάθησε να κατηγορήσει το κοριτσάκι μου. Αν είχε ζητήσει συγνώμη, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.


ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr