Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Ότι δε… γνωρίζει τη Μέγκι Ντρίο δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπράτης μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα!».

«Δεν την ξέρω. Την είδαμε μια φορά την κοπέλα σε μια audition. Εγώ κριτής είμαι, δεν κάνω παρέα με τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης.

Απαντώντας στον κριτή του και σχεδιαστή μόδας, το γνωστό μοντέλο σημείωσε ότι «Μου φαίνεται πολύ περίεργο, ήταν από τους κριτές που μου έδωσε το ναι για να μπω στο σπίτι. Μπορεί να μη με θυμάται γιατί ψωνίζω από καλάθια. Είναι δουλειά του να θυμάται τους παίκτες. Αυτό μου επιβεβαιώνει ότι οι κριτές απλά κάνουν το κομμάτι τους τους και δεν ασχολούνται με τα κορίτσια μετά το παιχνίδι. Η και με τη μάσκα με χαιρέτησε».

«Στην εφηβεία μου καταλάβαινα ότι μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες, αλλά επειδή σου αρέσουν οι γυναίκες δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να έρθεις πολύ κοντά με ένα φίλο σου σε αυτές τις ηλικίες. Και τώρα μπορεί να συμβεί. Μπορεί να μην κάνεις σεξ, αλλα μπορεί να τον φιλήσεις στο στόμα, να τον πάρεις αγκαλιά και να κλάψεις για αυτά που νιώθεις για εκείνον», ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου μιλώντας στο περιοδικό Down Town.

Μίνι απόδραση για τους και Βλάσση Χολέβα, που βρέθηκαν στη Μύκονο για το τριήμερο.

Τέλος, η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε στην εκπομπή Dot. για την απόφασή της να υιοθετήσει παιδί από την Αφρική.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι, ήμασταν πολύ τυχεροί και πολύ οργανωμένοι. Ήρθε η δικηγόρος και μας είπε ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε και εγώ έλεγα “έγινα μάνα”. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω ξαναγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά», είπε μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός.

Πηγή: megatv.com