Αγγελική Νικολούλη: Aπoκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που είναι μόνη της.
Www.true.gr

Αγγελική Νικολούλη: Aπoκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που είναι μόνη της.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην εκπομπή Mega Stories και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, η Αγγελική Νικολούλη, μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πρώτη φορά και τον λόγο που δεν έχει σύντροφο ενώ ποτέ δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή.

«Ο γιος μου έχει κάνει τη δική του ζωή, έχει φύγει και εγώ είμαι μόνη με την δουλειά και όλα αυτά. Δεν μπορώ να πω ότι έχω την ανάγκη ενός συντρόφου. Να σου πω και κάτι; Τυχαίνει να είμαι μόνη. Τύχη είναι όλα αυτά. Έχουμε ερωτευτεί τη δουλειά μας; Έχουμε παντρευτεί εμείς τη δουλειά μας; Φοβούνται οι άντρες τις δυναμικές γυναίκες», αποκάλυψε ενώ για τη σχέση με τον γιο της, δήλωσε.
«Σίγουρα η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής μου. Έμεινα αρκετά χρόνια παντρεμένη κι έχουμε ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω τον γιο μου. Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Μου λένε πολλοί σκεπτόμενοι σαν τις Ελληνίδες μητέρες, έχεις έναν γιο γιατί δεν τον έχεις μαζί σου; Λέω γιατί; Για εμένα τον έκανα;
Στα παιδιά μας δίνουμε αυτά που πρέπει να δώσουμε. Τις βάσεις κι από εκεί και πέρα η ζωή τους ανήκει. Να είμαστε δίπλα τους, στην σκιά τους αλλά όχι μπροστά τους. Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασική μητέρα», είπε.

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr