Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν πίστευα στον κορονοϊό και τώρα ντρέπομαι που το λέω…»
Www.true.gr

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν πίστευα στον κορονοϊό και τώρα ντρέπομαι που το λέω…»

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “Live News” μίλησε μέσω skype το απόγευμα της Πέμπτης, η Αγγελική Ηλιάδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.

Η ίδια αναφέρθηκε στην περιπέτεια που περνάει αυτή τη στιγμή με την υγεία της, αλλά αποκάλυψε πως πριν νοσήσει ήταν αρκετά δύσπιστη για τον κορονοϊό.


« τον Θεό καλυτερεύω. Γύρω στις 17 του μήνα ξεκίνησα να έχω τα πρώτα συμπτώματα, οπότε τώρα είμαι στα τελειώματα. Είχα πυρετό καθημερινά, δέκατα που προκαλούν απίστευτη εξάντληση, μία δυσκολία στην αναπνοή, πάρα πολύ βήχα και υπερβολική κόπωση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έβγαινα αυτό το διάστημα καθόλου, είχα τελειώσει τις εμφανίσεις μου, δεν ξενυχτούσα, ήμουν στο σπίτι και ήθελα να ξεκουραστώ. Τα παιδιά μου είναι στο χωριό με τους γονείς μου προστατευμένα. Συναναστράφηκα μόνο με δυο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλησα, το κόλλησα όμως και αυτό είναι το σημαντικό. Μπορείς να το κολλήσεις από οπουδήποτε.

Μέτρα προστασίας έπαιρνα πάντα και πρόσεχα πάρα πολύ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι εγώ δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Πίστευα ότι νοσούν άνθρωποι που είναι πιο επιρρεπείς στο κομμάτι της υγείας και πραγματικά δεν το περίμενα. Τελικά αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι και πρέπει να το δούμε πιο υπεύθυνα από εδώ και πέρα

Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήμουν δύσπιστη για όλη αυτή την κατάσταση. Δεν το πίστευα και τόσο πολύ κ. Ευαγγελάτε και πραγματικά, τώρα, ντρέπομαι που το λέω γιατί πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Το καλό είναι να μαθαίνουμε πριν πάθουμε. Δέκα ημέρες ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ. Η κόπωση ήταν τεράστια, ακόμη υπάρχει αλλά σε μικρότερο βαθμό. Σε σημείο να μην μπορώ να σηκωθώ να πάω από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Να λαχανιάζω και να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Μιλάω για μεγάλη εξάντληση. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δεν έχω πυρετό. Όλο αυτό το διάστημα είμαι στο σπίτι», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr