Αγγελίδης, εξελίξεις: Ποιο πρόβλημα παραμένει στο κεφάλι, πόσα κιλά πήρε

Ποιες οι νεότερες εξελίξεις στην υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη;

Ο απώτερος στόχος της Εργοθεραπείας είναι να βοηθήσει τα άτομα να έχουν ανεξάρτητη, παραγωγική και ικανοποιητική ζωή. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει μεγάλη ανάγκη τον εργοθεραπευτή του προκειμένου να επανέλθει στα καθημερινά. Αυτά που δυστυχώς θεωρούμε δεδομένα. Και δεν είναι.

Το ρεπορτάζ τρέχει.

Στοιχείο πρώτο. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει πάρει κάποια κιλά. Συνολικά οκτώ. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στην διατροφή που του παρέχεται. Μια διατροφή με πρωτεϊνη και τροφές που βοηθούν στην ανάπτυξη του μυικού ιστού του.

Στοιχείο δεύτερο. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ανταποκρίνεται πολύ καλά στην εργοθεραπεία του. Αυτό σημαίνει πώς σιγά σιγά λειτουργεί ανεξάρτητα σε κάποιες απο τις συνήθειες του.

Στοιχείο τρίτο. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι στο κεφάλι. Και εκεί παραμένει. Η εικόνα του δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του χαμογελαστού παιδιού που όλοι γνωρίζαμε.

Το κεφάλι του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι παραμορφωμένο απο το χτύπημα με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για μεγάλη περίοδο αποθεραπείας και συνεχών επεμβάσεων

ΠΗΓΗ: fimes.gr