Όμορφες Παρουσίες Πιάνουν το Μόριο Ανάπηρων Ανδρών και τους Κάνουν να «Τελειώσουν» στο Χέρι τους.

Σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν πολλοί νοσοκόμοι και εθελοντές που βοηθούν τους ανάπηρους. Αλλά στην Ταϊβάν, υπάρχει μία ξεχωριστή ομάδα από καλούς σαμαρείτες που προσπαθούν να λύσουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που έχουν διάφορα παράλυτα άτομα.

Μία φιλανθρωπική οργάνωση με όνομα «Hand Angels» έχουν κάνει αποστολή τους το να βοηθούν άτομα με βαριές αναπηρίες να αυνανίζονται και να πραγματοποιούν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις – με την συγκατάθεσή τους, φυσικά.

Η ομάδα δεν βλέπει τις ερωτικές τους υπηρεσίες ως κάτι διεστραμμένο. Αυτό που  θέλουν οι εθελοντές είναι να βοηθούν ανθρώπους που έχουν αναπηρίες. Οι εθελοντές της ομάδας δεν θέλουν κάτι σαν ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Η οργάνωση ιδρύθηκε από έναν παραπληγικό άντρα με όνομα Vincent.

Ο ιδρυτής έχασε το πόδι του από πολιομυελίτιδα όταν ήταν μικρό παιδί. Η εμπειρία του τον έκανε να αναρωτηθεί για τις διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος με αναπηρίες. Επίσης σκεφτόταν όσους δεν μπορούν να αυνανιστούν και να εκπληρώσουν τις ερωτικές τους ανάγκες.


Σε μία συνέντευξη είπε: «Όποτε βλέπω άτομα με αναπηρίες σαν και εμένα, τους καταλαβαίνω. Βλέπω τον εαυτό μου σε εκείνους.»

«Είναι μία ολοκληρωμένη διαδικασία – από το άγγιγμα του ατόμου, μέχρι το να φτάσουν σε οργασμό.»

Η όλη διαδικασία κρατάει 90 λεπτά.

Για κάθε πελάτη, οι εθελοντές μπορούν να περάσουν μέχρι και έξι μήνες προετοιμασία. Συζητούν με τον πελάτη και βρίσκουν την καλύτερη προσέγγιση για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.


Κάποιοι λένε πως η οργάνωση είναι ένα είδος πορνείας, αλλά η ομάδα λέει πως ότι κάνουν είναι νόμιμο στην Ταϊβάν.

Μία από τις εθελόντριες είπε: «Εάν νομίζουν πως είμαι εργαζόμενη του σeξ, δεν έχω πρόβλημα.»

Δείτε το βίντεο:

Πώς σας φαίνεται η δουλειά που κάνει η ομάδα;

Credit: elitereaders.com