Ανέβασε μια Φωτογραφία της με Mπικίvι και τα Σχόλια πήραν Φωτιά. Ο Λόγος; Προσέξτε το Κάτω Μέρος και θα Καταλάβετε.
Www.true.gr

Ανέβασε μια Φωτογραφία της με Mπικίvι και τα Σχόλια πήραν Φωτιά. Ο Λόγος; Προσέξτε το Κάτω Μέρος και θα Καταλάβετε.

Ένα μοντέλο που έχασε το πόδι της μετά από ατύχημα με μεθυσμένο οδηγό, έδειξε το προσθετικό της άκρο σε μια σειρά από αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, που γρήγορα έγιναν viral.

Το αριστερό πόδι της Antonini Franca Costa, κόπηκε τελείως όταν ένας μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω της το 2014. Οι γιατροί έκαναν αρκετές προσπάθειες για να σώσουν το άκρο, αλλά τελικά έπρεπε να το ακρωτηριάσουν μέχρι κάτω από το γόνατο.

«Δεν είχα αισθανθεί ποτέ ξανά τόσο έντονο πόνο στη ζωή μου», ανέφερε στην Βραζιλιάνικη ειδησεογραφική εταιρεία Veja BH, Daily Mail.

Μετά το ατύχημα, ο πατέρας της Paola, Antonio Tadeu Franca Costa, μίλησε για τους αγώνες της κόρης του με μια τοπική δημοσίευση, ανέφερε η Daily Mail.

«Είμαστε «τραυματισμένοι» από αυτό που συνέβη στην κόρη μου και είμαστε απολύτως επικεντρωμένοι στην ανάκαμψή της, ζητώντας από όλους να προσευχηθούν πολύ γι’ αυτήν», δήλωσε ο Antonio.Η Paola, δήλωσε ότι συνειδητοποίησε ότι ήθελε να είναι «μοντέλο για ακρωτηριασμένους» και να μην κρύψει την αναπηρία της.

Το μοντέλο της Βραζιλίας συγκέντρωσε πάνω από 600.000 followers στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες της ζωής της με το προσθετικό της πόδι.«Paola… σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι λίγο από τη ζωή σου μαζί μας! Περνάω δύσκολες στιγμές για λόγους υγείας και βλέποντας τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου, με εμπνέεις να αγωνίζομαι πάντα», έγραψε κάποιος.

«Η ομορφιά της έρχεται από μέσα και τη βλέπουμε στην εξωτερική της εμφάνιση! Γι’ αυτό ο Θεός λέει να κοιτάζουμε στις καρδιές μας», έγραψε ένας άλλος.

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr