Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την οικογένεια της Σοφίας Καρβέλα, καθώς ο μεγάλος γιος της, Νίκος, είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε εννέα χρόνια ζωής.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια του μεγάλου της γιου, που πήρε το όνομα του παππού του Νίκου Καρβέλα, η κόρη της ‘Αννας Βίσση, δημοσίευσε στον λογαριασμό της φωτογραφίες από το παιδικό πάρτι που διοργάνωσε.

Ο γιος της Σοφίας Καρβέλα έγινε 9 ετών – Το παιδικό πάρτι, η τούρτα και οι ευχές

Η οικογένεια έχει κάθε λόγο να έχει χαρές αφού πληθαίνει το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Νίκος Καρβέλας απέκτησε πρόσφατα γιο, με τη νέα του σύντροφο.

Μάλιστα η Άννα Βίσση έκανε και δηλώσεις επί αυτού, ομολογώντας ότι το έχει δει δείχνοντας ότι παρά τον χωρισμό τους παραμένουν πολύ αγαπημένοι.

Η Σοφία Καρβέλα μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές και φωτογραφίες με τα παιδιά της, Νίκο και Νέστορα, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Τα δύο αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα και παρότι έχουν τις δικές τους παρέες, περνούν αρκετές ώρες παρέα στο σπίτι αλλά και έξω παίζοντας κυρίως μπάσκετ.

«Πέρασαν 9 χρόνια από τότε που επιστρέψαμε σπίτι από το νοσοκομείο φορώντας μια πάνα …και σταμάτησα πια να κοιμάμαι. Ευτυχισμένα γενέθλια στην πραγματική μου αγάπη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Σοφία Καρβέλα.