Ανέβασε Αυτή τη φωτογραφία στα social media αλλά κανε και Μετά αυτοκτόνησε

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση της αυτοκτονίας ενός 34χρονου άνεργου, διαζευγμένου πατέρα τριών παιδιών.


O Phillip Herron ήταν βουτηγμένος στα χρέη, είχε μόλις 4 λίρες και 61 πένες στον τραπεζικό του λογαριασμό και περίμενε εβδομάδες να του εγκριθεί ένα κοινωνικό επίδομα.

Ο 34χρονος είχε σωρεύσει χρέη πάνω από 20.000 λίρες, καθυστερούσε τα νοίκια του και χρωστούσε ποσά σε τοκογλύφους. Είχε υποβάλει αίτηση για χορήγηση του κοινωνικού επιδόματος Universal Credit, αλλά περίμενε για πάνω από έναν μήνα την έγκρισή του από τις αρμόδιες Αρχές, ενώ είχε φθάσει στα χέρια του η εντολή έξωσης από το διαμέρισμά όπου ζούσε.

Πιστεύοντας ότι δεν έχει άλλη επιλογή, ο 34χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Η τελευταία του κίνηση ήταν να αναρτήσει στα social media μια φωτογραφία. Λίγα λεπτά αργότερα ήταν νεκρός…

Δείτε στην gallery τη φωτογραφία που ανέβασε ο 34χρονος:

 
01
Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση της αυτοκτονίας ενός 34χρονου άνεργου, διαζευγμένου πατέρα τριών παιδιών. mirror.co.uk
O Phillip Herron ήταν βουτηγμένος στα χρέη, είχε μόλις 4 λίρες και 61 πένες στον τραπεζικό του λογαριασμό και περίμενε εβδομάδες να εγκριθεί ένα κοινωνικό επίδομα.

Πιστεύοντας ότι δεν έχει άλλη επιλογή, ο 34χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η τελευταία του κίνηση ήταν να αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία.
Ο Phillip Herron εμφανίζεται στην φωτογραφία καθισμένος στο αυτοκίνητό του σ’ έναν επαρχιακό δρόμο στις 18 του περασμένου Μαρτίου με δάκρυα στα μάτια.

Πηγή: newsbomb.gr