Ανεκδιήγητος: Τηλεθέατρια τον ρωτά για το Μέγεθος του Μορίου του και η Πάνια βγαίνει απ’ τα ρούχα της με την Απάντησή του.
Www.true.gr

Ανεκδιήγητος: Τηλεθέατρια τον ρωτά για το Μέγεθος του Μορίου του και η Πάνια βγαίνει απ’ τα ρούχα της με την Απάντησή του.

Οι εκπομπές της Αννίτας Πάνια μας έχουν χαρίσει άπειρα «διαμαντάκια» όλα αυτά τα χρόνια.

Από τις προσωπικότητες – υπερπαραγωγή στα σόου ταλέντων της μέχρι τους «αγαπησιάρηδες» που ζητούν τη βοήθειά της για να βρουν ταίρι, στο YouTube θα βρει κανείς εκατοντάδες ατάκες που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική trash tv.
Μια trash tv που –ας το παραδεχτούμε επιτέλους!- όλοι αγαπήσαμε και εξακολουθούμε να αγαπάμε.

Με άλλα λόγια, είμαστε εκπαιδευμένοι στα hardcore περιστατικά της Αννίτας όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που συνέβη, όμως, στο στούντιο όταν ο 35χρονος Γιάννης εμφανίστηκε αναζητώντας τη σύντροφο της ζωής του ήταν άνευ προηγουμένου.Τηλεθεάτρια βγήκε ζωντανά στον αέρα για να δηλώσει ότι ενδιαφέρεται για τον Γιάννη, θέλοντας όμως να κάνει και κάποιες… διευκρινιστικές ερωτήσεις. Νομίζετε πως η ατάκα «Πόσο μεγάλο τον έχει ο Γιάννης;» είναι το καλύτερο σημείο του αποσπάσματος; Μέγα λάθος.
Η αντίδραση του «γαμπρού» και τα νεύρα της Αννίτας με τη… χαζομάρα του πραγματικά συγκαταλέγονται στα best of the best της αθάνατης ελληνικής τηλεόρασης.

Αυτό το βίντεο δε θα σταματήσεις να το βλέπεις στο replay…
https://youtu.be/4gZ63ouCgWk

Πηγή menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr