Ανδρέας Μποταΐτης: Αυτός είναι ο κούκλος Έλληνας που βγήκε δεύτερος στα ανδρικά καλλιστεία Mr Υφήλιος 2019!
Www.true.gr

Ανδρέας Μποταΐτης: Αυτός είναι ο κούκλος Έλληνας που βγήκε δεύτερος στα ανδρικά καλλιστεία Mr Υφήλιος 2019!

Ο Ανδρέας Μποταϊτης βρέθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας και διεκδίκησε με αξιώσεις το Mr Υφήλιος 2019-Mr Universal Ambassador 2019.

Ο Ανδρέας Μποταϊτης εκπροσώπησε την Ελλάδα επάξια και την έφερε στις επάλξεις του διεθνούς στερεώματος ανδρικής ομορφιάς. Η Ελλάδα μετά από 25 χρόνια, έπειτα από το Νίκο Παπαδάκη το 1994, έρχεται με τον Ανδρέα Μποταϊτη, στο παγκόσμιο στερέωμα ομορφιάς κατακτώντας την 2η θέση.Ο 2ος ωραιότερος άνδρας στον κόσμο είναι Έλληνας. Εντυπωσίασε με την εθνική του ενδυμασία ως εύζωνας κι έδειξε σε όλη την υφήλιο ότι η Ελλάδα εκτός από ομορφιά διαθέτει και παράστημα προωθώντας ο ίδιος με σθένος την πολιτιστική μας κληρονομιά στο εξωτερικό.

Ύστερα από όλον αυτόν τον θρίαμβο η Ελλάδα ανακοινώθηκε στην Ιαπωνία πως είναι εκείνη η χώρα, που θα διοργανώσει το Mr Υφήλιος 2020. Η οικογένεια των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS είναι περήφανη και ήδη έχει ξεκινήσει ετοιμασίες για την διοργάνωση του 2020 και το πώς θα προωθηθεί ο πολιτισμός μας μέσω αυτού του κορυφαίου διαγωνισμού ομορφιάς.Μπράβο Ελλάδα! – Μπράβο Ανδρέα!

πηγη: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr