Άνδρας έκανε πρόταση στη σύντροφό του και ύστερα στην αδερφή της που έχει Σύνδρομο Down

Αν και ο γάμος είναι συνήθως μια δέσμευση μεταξύ δύο ανθρώπων, η πρόταση αυτή ήταν κάπως ασυνήθιστη, αφού ένας άντρας έκανε πρόταση γάμου σε δύο αδελφές ταυτόχρονα.

Όταν ο Will Seaton έκανε πρόταση στην Ashley Schaus, ήθελε να συμπεριλάβει στην πρότασή του τη μικρότερη αδερφή της, τη Hannah. Ήξερε ότι η Ashley και η αδελφή της, η Hannah, που πάσχει από σύνδρομο Down, είναι αχώριστες.

“Του είχα πει για πλάκα ότι η Hannah και εγώ είμαστε πάντα μαζί”, λέει η Ashley. “Και του είπα ‘θα πρέπει να παντρευτείς και τις δυο μας’ κι εκείνος το πήρε σοβαρά.”

Έτσι, όταν ήρθε η μεγάλη μέρα, ο Will έπεσε στα γόνατα κι έκανε πρόταση στην Ashley.

Αλλά εκείνη τη στιγμή έκανε πρόταση και στη Hannah , ζητώντας της να είναι ο καλύτερος φίλος της για πάντα. Της έδωσε μάλιστα κι ένα δαχτυλίδι που ανήκε στη γιαγιά των δύο αδερφών. Η Hannah δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Αυτός είναι ο σκοπός του γάμου, να ενωθούν οι οικογένειες. Ήταν υπέροχα. Ήξερε ότι πάντα θα είμαι δεμένη με τη Hannah.”

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο σε μία ξεχωριστή τελετή. Και οι δύο αδελφές φορούσαν λευκό νυφικό και λευκές ορτανσίες στα μαλλιά.

Επίσης, αντάλλαξε ειδικούς “όρκους” με τη Hannah. “Hannah, είμαι ευγνώμων που είσαι αδερφή μου και η καλύτερή μου φίλη, υπόσχομαι να σε πηγαίνω για ψάρεμα, να σου λέω πολλά αστεία και, το σημαντικότερο, υπόσχομαι να σε προσέχω για πάντα,” δήλωσε ο Will. Τότε ο παπάς τους χαρακτήρισε “καλύτερους φίλους για πάντα”.

Ο Will είχε αναλάβει σοβαρά την ευθύνη της φροντίδας της Hannah από την αρχή.

“Η Hannah θα πρέπει πάντα να είναι εξαρτημένη από κάποιον, γι’ αυτό ήμουν τόσο χαρούμενη που θα μοιραζόμουν τη χαρά μου μαζί της,” δήλωσε η Ashley. “Δεν θα μπορέσει ποτέ να ζήσει μόνη της. Όταν οι γονείς μου μεγαλώσουν και δεν θα μπορούν να προσέχουν τη Hannah, θα είναι υπό την προστασία μου.”

“Ήθελα να μοιραστώ τα πάντα με τη Hannah. Ήταν κάτι περισσότερο από μια παράνυμφος. Ήθελα να νιώθει ότι είναι ξεχωριστή,” είπε η Ashley.

Αυτές οι αδελφές είναι τυχερές που έχουν έναν τόσο στοργικό σύντροφο και φίλο όπως ο Will, ο οποίος χόρεψε έναν ξεχωριστό χορό με τη Hannah.

“Είμαι ευλογημένη που μοιράστηκα εκείνη την ημέρα μαζί της,” είπε η Ashley.

ΠΗΓΗ: fumara.gr