Ανάβει φωτιές! Δείτε τη Jennifer Lopez να ποζάρει φορώντας μόνο το μαγιό της!!
Www.true.gr

Ανάβει φωτιές! Δείτε τη Jennifer Lopez να ποζάρει φορώντας μόνο το μαγιό της!!

Αν μας ρωτούσε κάποιος ποια star θεωρούμε ως την πιο καλλίγραμμη και γυμνασμένη στο Hollywood ή έστω ποιο είναι το bodygoals μας για την νέα χρονιά, η απάντηση μας θα ήταν αναμφίβολα η Jennifer Lopez. Η Λατίνα τραγουδίστρια μας έδειξε για μία ακόμη φορά το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της και όπως καταλαβαίνεις δεν πέρασε στα ψιλά γράμματα.
Μία νέα φωτογράφιση για τη νέα σειρά παπουτσιών της με γνωστό Ιταλό σχεδιαστή, ήταν αρκετή για να μας κάνει να πετάξουμε κάτω το πιρούνι που κρατούσαμε και να κολλήσουμε με το σώμα της. Η star φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας μας τις ατελείωτες καμπύλες της και ναι κάπου εκεί σταματήσαμε να σκεφτόμαστε για λίγο.

Μία προς μία παρατηρήσαμε τις φωτογραφίες της και ένα προς ένα μετρήσαμε τα κουτάκια στην κοιλιά της. Ό,τι και να κάνει η 48χρονη star θα παραμένει πάντα και για πάντα το απόλυτο κορμί του Hollywood. Και επειδή μπορεί να μην πιστεύεις όσα σου λέμε αρκεί να κάνεις μια βόλτα στην παρακάτω gallery και να το δεις με τα δικά σου μάτια.

ΠΗΓΗ: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr