Η μαρτυρία που ανατριχιάζει για όσα έκανε ο αμετανόητος φονιάς

Μια ακόμη ανατροπή έρχεται σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, με τη γειτόνισσα της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να λύνει τη σιωπή της.

Είναι η γυναίκα που μένει στην διπλανή μεζονέτα και στην οποία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τηλεφώνησε λίγο μετά την δολοφονία.

Τα όσα αναφέρει η γειτόνισσα περιλαμβάνεται στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Caroline: The Murder That Fooled the World» («Καρολάιν: Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο»), που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στο Channel 5.

Το τηλεφώνημα στη γειτόνισσα μετά το φονικό

Περιγράφει το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο την ημέρα της δολοφονίας. «Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Αλλά δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάγομαι από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξυπνάω τον σύζυγό μου. Πάνω στον πανικό μου να ντυθώ, κλείνω το τηλέφωνο. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο στη συνέχεια, το σηκώνει και τον ακούω να φωνάζει…», αναφέρει.

Στο ντοκιμαντέρ επισημαίνει επίσης…. «Ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη».

Μιλάει και για την Κάρολαϊν λέγοντας χαρακτηριστικά…«Η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ. Δεν μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο, γιατί ζει μέσα μου».

«Θυμάμαι τη στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε ο Μπάμπης. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα» λέει η γυναίκα.

Πηγή: athensmagazine.gr