Ανατροπή Survivor Spoiler: Αυτή τη Νίκη ΔΕΝ θα την Περιμένει Κανένας. Δείτε το Απίθανο Τελικό ΣΚΟΡ
Www.true.gr

Ανατροπή Survivor Spoiler: Αυτή τη Νίκη ΔΕΝ θα την Περιμένει Κανένας. Δείτε το Απίθανο Τελικό ΣΚΟΡ

Μεγάλη μάχη αναμένεται γίνει στο αποψινό Survivor. Οι Μαχητές έχουν μείνει χωρίς φαγητό για πολλές μέρες, μετρούν ήδη τέσσερις σερί ήττες και πλέον καλούνται να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους!

Στο χθεσινό παιχνίδι έδειξαν πως μπορούν να ανταπεξέλθουν, κερδίζοντας μάλιστα και παίκτριες που δεν υπολόγιζαν, όπως η Ροδάνθη, η οποία επικράτησε της Κατερίνας Δαλάκα σε μια μεταξύ τους κόντρα!

Η Μελίνα συγκεκριμένα είπε: «Χαίρομαι απίστευτα πολύ που καταφέραμε με τον Ηλία και κερδίσαμε το έπαθλο και αποδείξαμε στην ομάδα ότι άξιζε που μας εμπιστευτήκανε» και ο Ηλίας με την σειρά του πρόσθεσε: «Το δίδυμο ξαναχτύπησε!

Χαίρομαι πάρα πολύ που καταφέραμε και φέραμε την νίκη στην ομάδα, επιστρέψανε τα χαμόγελα και γενικά χαίρομαι κάθε φορά που η ομάδα δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα :
Το σημερινό έπαθλο είναι φαγητού και οι Μαχητές το έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ! Θα τα καταφέρουν;
Όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη γιατί οι πληροφορίες έρχονται και πάντα η παραγωγή κάνει ότι μπορεί για να μας στείλουν το λάθος spoiler…. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε αμέσως με νέο άρθρο

Πάμε τώρα στο κρίσιμο σημείο που δεν είναι άλλο από το ποιος θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα  του SurvivorΠοια ομάδα θα κερδίσει απόψε; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες Που βρήκαμε στο διαδίκτυο , νικητές στο σημερινό αγώνισμα είναι οι Μαχητές με ΣΚΟΡ 10-5

Σας παραθέτουμε το σπόιλερ με κάθε επιφύλαξη και αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr