Απορρίπτεται η αρχική αιτία του θανάτου της μικρής Μαλένας από την Πάτρα – Τι σημειώνουν ιατροδικαστικοί κύκλοι για την υπόθεση που έχει εξελιχθεί σε «θρίλερ»

Σ΄ύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που ελέγχει τις εκθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ιριδας βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης του πορίσματος της – και ως προς τη Μαλένα «κατά 99% θα απορρίψει ότι η αιτία του θανάτου της ήταν η ηπατική ανεπάρκεια».

Ερωτήματα προκύπτουν τώρα για τη νέα εξήγηση για τις αιτίες θανάτου του μικρού κοριτσιού στην Πάτρα πριν τρία χρόνια.

Σημειώνεται πως την ίδια ώρα, ιατροδικαστικοί κύκλοι επιμένουν ότι στους δύο πρώτους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας τα ευρήματα είναι «μη ειδικά». Αυτό – δηλαδή η μη ύπαρξη ειδικών ευρημάτων – σημαίνει πως δεν πρόκειται για εγκλήματα.

Στο μεταξύ, από την μέχρι στιγμής ιατροδικαστική διερεύνηση και του τρίτου θανάτου, της Τζωρτζίνας, οι ίδιες αξιόπιστες πηγές της «Π» αναφέρουν ότι δεν έχει προκύψει κάτι αξιοσημείωτο, ώστε να διευκολύνεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πάτρας.

«Είμαστε μακριά από τη λύση του γρίφου, εκτός κι αν συμβεί κάποιο συνταρακτικό απρόοπτο», ανέφεραν χθες στην «Π».