Ανατροπή στο Survivor με την Αποχώρηση του Τσίλη: Διέρρευσε η Τελική Τετράδα! Μάχη για την 3η Θέση που Είναι…

Η αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου, της τελευταίας γυναίκας των Μαχητών από το Survivor 2018, έδωσε νέα τροπή στο reality επιβίωσης.

Κι αυτό διότι το παιχνίδι έγινε – μοιραία – ατομικό, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει τεράστια ανατροπή των ισορροπιών.

Η (πρώην) ομάδα των Μαχητών αναμένεται να περάσει πολύ δύσκολα στη συνέχεια και μέχρι να καταλήξουμε στην τελική τετράδα.

Ο λόγος;

Η αριθμητική υπεροχή των πρώην Διασήμων, οι οποίοι στις ψηφοφορίες προς αποχώρηση – όπως είναι λογικό – θα ψηφίζουν συνεχώς τους Μαχητές, μέχρι να καταφέρουν να τους «εξολοθρεύσουν» όλους από το reality επιβίωσης.

Πλέον, ο μόνος τρόπος για να «επιβιώσει» κάποιος πρώην Μαχητής είναι είτε να κερδίσει ατομική ασυλία είτε να βρίσκεται πρώτος στην κατάταξη της μεγάλης ψηφοφορίας που έγινε πριν λίγες εβδομάδες.

Έτσι, τις μεγαλύτερες πιθανότητες να φτάσουν στην τελική τετράδα συγκεντρώνουν αυτή τη στιγμή – και λόγω των αγωνιστικών τους δυνατοτήτων – η Κατερίνα, η Μελίνα και ο Χάρης.

Από τους Μαχητές, ο μόνος που ίσως δούμε στο μεγάλο ημιτελικό της Αθήνας, δεδομένου ότι όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι τα πήγε πολύ καλά στη μεγάλη ψηφοφορία, είναι ο Ηλίας.

Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ονόματα διαρρέονται τις τελευταίες ώρες και στα πρώτα spoilers που κυκλοφόρησαν στα social media!

Θα επιβεβαιωθούν άραγε;

Η απάντηση σε λίγες μόλις ημέρες, αφού απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες για την ολοκλήρωση και του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης.

Πηγή: dokari.gr