Ανατροπή στο Master Chef 3: Αυτοί οι παίκτες ξαναμπαίνουν στο reality
Www.true.gr

Ανατροπή στο Master Chef 3: Αυτοί οι παίκτες ξαναμπαίνουν στο reality

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα reality.
Οι τηλεθεατές το εμπιστεύονται ενώ κάθε χρόνο αποκτά και νέο φανατικό κοινό.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι καθαρά αξιοκρατικό και βασίζεται κυρίως στις μαγειρικές ικανότητες των παικτών και όχι στις ψηφοφορίες του τηλεοπτικού κοινού.

Επίσης, οι τρεις κριτές του παιχνιδιού χαίρουν εκτίμησης του τηλεοπτικού κοινού και για το λόγο αυτό το κανάλι του Star του εμπιστεύεται κάθε σεζόν.

Με τα νούμερα τηλεθέασης να πιάνουν κορυφή σε κάθε προβολή της εκπομπής, η διοίκηση του καναλιού θέλει να το τραβήξει όσο μπορεί. Πιθανόν δηλαδή, να μην τελειώσει όποτε ήταν προγραμματισμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Star έχει αποφασίσει την παράταση του παιχνιδιού. Πώς θα γίνει αυτό; Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι οι σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε συνέντευξή τους.


«Στην πορεία του παιχνιδιού θα υπάρξουν και δεύτερες ευκαιρίες, με συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα δούμε παίκτες που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο MasterChef, αλλά και πολλά ακόμα που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Το ενδιαφέρον του παιχνιδιού είναι πως είναι πολύπλοκο και έχει διαφορετικές, πολλές και καθημερινές δοκιμασίες. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποιος με μία αποτυχία να βρεθεί προτεινόμενος. Εδώ το μέτρο σύγκρισης δεν είναι το πιο κακό, αλλά το λιγότερο καλό. Και τα πράγματα είναι ακόμα πιο αυστηρά, διότι ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και η αστοχία δεν μπορεί να διορθωθεί», συμπληρώνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

To MasterChef έχει κατακτίσει το τηλεοπτικό κοινό και τα νούμερα τηλεθέασης το επιβεβαιώνουν.

Η διοίκηση του Star αποφάσισε να δώσει παράταση στο παιχνίδι, βάζοντας ξανά στο σπίτι κάποιους παίκτες.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες που έχουν φύγει θα κληθούν να ανταποκριθούν σε μια απαιτητική δοκιμασία.

Ποιοι όμως θα επιστρέψουν;

Τουλάχιστον τρεις που θα καταφέρουν, θα επιστρέψουν και στο παιχνίδι.

Μεγάλο φαβορί για επιστροφή είναι ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης.
Ο Αλέξανδρος ήταν από τους καλύτερους μάγειρες, ωστόσο, μια ατυχία στην δοκιμασία αποχώρησης τον έθεσε εκτός παιχνιδιού.

Μεγάλες πιθανότητες επιστροφής έχει και ο Γιώργος Ορφανός.

Η Μαρία Τσαπράνη.

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr