Ανατροπή στην υπόθεση Ζαφειρόπουλου – Τον «έφαγαν» για τα μάτια μιας… γυναίκας;

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που καταφθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία από πολύ έγκυρες πηγές, κάνοντας λόγο πλέον για «ατύχημα» και όχι για στυγνή δολοφονία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έγκυρες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει βάλει στο μικροσκόπιο την σχέση που είχε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος με μια γυναίκα Πολωνικής καταγωγής, ενώ καλά γνωρίζοντες πράγματα και καταστάσεις, κάνουν λόγο ότι αυτή ήταν η αιτία της δολοφονίας του.


Οι γνωρίζοντες, εκτιμούν ότι το μοιραίο απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, πέρασαν την πόρτα του δικηγορικού του γραφείου τα δυο άτομα, απλά για να τον εκβιάσουν και να του αποσπάσουν χρήματα, κρατώντας κλειστά τα στόματά τους μελλοντικά. Ωστόσο, προσπαθώντας να δείξουν τη σοβαρότητα του «ωμού» εκβιασμού και βγάζοντας το όπλο, πιθανόν να εκπυρσοκρότησε από αδέξιο χειρισμό του δράστη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του γνωστού ποινικολόγου.

Οι Αρχές, εκτιμούμε ότι βρίσκονται πολύ κοντά στη λύση της μυστήριας δολοφονίας, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες

ΠΗΓΗ:www.stroumfaki.gr