Ανατροπή στη Δολοφονία Δημήτρη Γραικού: Σοκάρει η Νέα Μαρτυρία! «Τον άκουσα να λέει ότι θα τον σκοτώσει»

Το «Τούνελ» εντόπισε φίλους του Γραικού, που δεν είχαν μιλήσει μέχρι σήμερα. Τα όσα αποκαλύπτουν στην εκπομπή, δίνουν στην υπόθεση τις πραγματικές της διαστάσεις.
Ο Δημήτρης Γραικός λίγο πριν χαθεί είχε πει σε έναν από αυτούς, επίσης κτηνοτρόφο, πως τα ζώα του είχαν πάθει ζημιά, αλλά σκόπευε να δραστηριοποιηθεί ξανά για να δυναμώσει την επιχείρηση του. Φαινόταν αισιόδοξος και γεμάτος όρεξη για τις επόμενες επαγγελματικές του κινήσεις.

Άλλος συνεργάτης και φίλος του ανέφερε πως ο Γραικός τον είχε προσκαλέσει σε τραπέζι για την ονομαστική του γιορτή λίγο πριν την εξαφάνιση. Μια μέρα πριν χαθεί του είχε δώσει και μια επιταγή για κάποιο χρέος καθώς είχε πληρωθεί από μια γαλακτοβιομηχανία. Μάλιστα του είπε πως θα τον ξεπλήρωνε τον επόμενο μήνα. Από άλλους συναδέλφους έμαθε ότι είχε επίσης καταθέσει δόσεις στο όνομα τους πριν χαθεί.

«Άνθρωπος που θέλει να εξαφανιστεί δεν πληρώνει τα χρέη του την προηγούμενη», τόνισε με έμφαση. Σε άλλον φίλο ο αγνοούμενος επιχειρηματίας είχε εκμυστηρευτεί πως προσπαθούσε να βάλει σε μια σειρά οικογενειακά του θέματα και είχε πρόθεση να επιστρέψει στο σπίτι του. Συγκεκριμένα του είπε: «Στην ηλικία που είμαι και να φύγω τι θα βρω; Καλύτερα αυτό που ξέρω παρά κάτι καινούριο που θα είναι ρίσκο».

Φίλος με τον οποίο ο κτηνοτρόφος διατηρούσε στενές σχέσεις είπε στο «Τούνελ»: «Μου τα έλεγε όλα. Με τη σύζυγό του ήταν σε διάσταση και κάποια στιγμή αποφάσισαν να τα βρουν. Πήγαν διακοπές μαζί και στη Χαλκιδική. Η σύζυγος του θεωρεί ότι ο Γραικός εξαφανίστηκε για να την εκδικηθεί. Όμως με προβληματίζει το ότι είχε γίνει κάποιο επεισόδιο μεταξύ εκείνης και συγκεκριμένου πρόσωπου το καλοκαίρι πριν εξαφανιστεί ο Γραικός.

Προσωπικά τον είδα τελευταία φορά τον Οκτώβρη. Ήταν ανήσυχος γιατί έχανε χρήματα και δεν μπορούσε να καταλάβει που πήγαιναν. Του είπα να ψαχτεί και μου έλεγε ότι είχε πάρει κάποια μέτρα». Πιστεύει πως ο Γραικός δεν θα εξαφανιζόταν από επιλογή.

«Αυτό θα μπορούσε να το κάνει τον Ιούνιο που χρωστούσε σε πολλούς. Αλλά μέχρι και που εξαφανίστηκε, είχε ρυθμίσει τα χρέη του και κάθε μήνα έδινε δόσεις, μέχρι και τον Οκτώβριο. Εμάς μια ημέρα πριν χαθεί μας είχε βάλει λεφτά, τι να λέμε τώρα… Αν ήθελε να εξαφανιστεί δεν θα έδινε τίποτα και θα έφευγε», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr