Ανατροπή στα σούπερ μάρκετ: Ποια μεγάλη αλυσίδα αγόρασε ο «Κρητικός». Μεγάλη επέκταση
Www.true.gr

Ανατροπή στα σούπερ μάρκετ: Ποια μεγάλη αλυσίδα αγόρασε ο «Κρητικός». Μεγάλη επέκταση

Ποια μεγάλη αλυσίδα αγόρασε ο Κρητικός;

Την αλυσίδα S/M «Μέριμνα», η οποία δραστηριοποιείται στο Νομό Αττικής και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Βύρωνα, Άνω Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Περιστερίου και Ταύρου εξαγόρασε η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός.

Η Μέριμνα ξεκίνησε το 1ο της κατάστημα το 1974 με την ένωση 28 παραδοσιακών παντοπωλών και όλα αυτά τα χρόνια εξελίχθηκε σε μια σύγχρονη αλυσίδα με σεβασμό στην παράδοση και διακρινόμενη για το ήθος της και την ελληνικότητά της.

Αποτελεί μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ και στην διάρκεια των ετών εξελίχθηκε σε μία πολυμετοχική εταιρία αποτελούμενη από 116 μετόχους, παιδιά και εγγόνια των αρχικών ιδρυτών της.Με την εξαγορά αυτή, όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, ενισχύει την θέση της στο νομό Αττικής με 11 ακόμη καταστήματα και σε περιοχές που δεν είχε δραστηριότητα.

Ο κύκλος εργασιών των σούπερ μάρκετ Μέριμνα το έτος 2017 ανήλθε σε 13,7 εκατομμύρια ευρώ και το απασχολούμενο προσωπικό ανέρχεται σε 155 άτομα.

Ο Όμιλος «ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός στο νέο του σχήμα, θα απαριθμεί πανελλαδικά 293 σημεία λιανικής πώλησης, στα οποία περιλαμβάνονται και τα 100 καταστήματα του δικτύου της θυγατρικής Εταιρείας CRM – ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη.Εντός του 2018 έχει ανοίξει ήδη 14 νέα καταστήματα, συνεχίζοντας την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου των 20 τουλάχιστον νέων καταστημάτων εντός του έτους.

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών εκτιμάται για το 2018 σε 326 εκατομμύρια ευρώ και για το 2019 σε 360 εκατομμύρια ευρώ.

πηγή: fimes.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr