Ανατροπή για διπλή αυτοκτονία πατέρα-γιου στα Χανιά: Τι βρήκε ο ιατροδικαστής, πώς πέθανε ο πατέρας
Www.true.gr

Ανατροπή για διπλή αυτοκτονία πατέρα-γιου στα Χανιά: Τι βρήκε ο ιατροδικαστής, πώς πέθανε ο πατέρας

Ανατροπή στο σενάριο της διπλής αυτοκτονίας πατέρα-γιου στα Χανιά – πώς πέθανε ο πατέρας τελικά;

Τι κρύβεται πίσω από την οικογενειακή τραγωδία στον Βατόλακο Χανίων, με πατέρα και γιο να βρίσκονται νεκροί μέσα στο σπίτι τους, προσπαθούν να φέρουν στο φως οι αρχές.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες, τόσο ο 89χρονος όσο και ο 65χρονος γιος του έχασαν τη ζωή τους.Από την πρώτη στιγμή οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, αφού δε βρέθηκαν στοιχεία, που να μαρτυρούν τέτοια περίπτωση.

Το αρχικό σενάριο έκανε λόγο ότι και οι δύο κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα φαρμάκων.Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, μόνο ο γιος φέρεται να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Όπως αναφέρει το NewsIt.gr ο θάνατος του πατέρα ήταν αιφνίδιος και προήλθε από παθολογικά αίτια, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με το CretaPost, ο 65χρονος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω διάφορων οικονομικών και οικογενειακών προβλημάτων, γι’αυτό πιθανότατα στη θέα του νεκρού πατέρα του, δεν άντεξε και προχώρησε σε μία τέτοια πράξη.
ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr