Ανατριχίλα στο Οικόπεδο της Αποκάλυψης: Εδώ βρέθηκαν Νεκροί οι 26 άνθρωποι (Βίντεο)
Www.true.gr

Ανατριχίλα στο Οικόπεδο της Αποκάλυψης: Εδώ βρέθηκαν Νεκροί οι 26 άνθρωποι (Βίντεο)

Στο χωράφι κοντά στην ταβέρνα Αργυρή Ακτή στο Μάτι γράφτηκε το μεγαλύτερο κεφάλαιο της τραγωδίας από τη φωτιά – Πως εγκλωβίσθηκαν ανάμεσα στις φλόγες και το γκρεμό.

Οι εικόνες συγκλονίζουν στο χωράφι της Αποκάλυψης: Εκεί που βρήκαν τραγικό θάνατο, 26 άνθρωποι. Μανάδες και πατεράδες με τα παιδιά τους στις αγκαλιές τους, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τα προστατεύσουν.
Οσα άφησαν πίσω τους τα συνεργεία των διασωστών – γάντια και άλλα αντικείμενα- μαρτυρούν τη φρίκη που εκτυλίχθηκε στο συγκεκριμένο χώρο.

Στο χωράφι κοντά στην ταβέρνα Αργυρή Ακτή, στο Μάτι γράφτηκε το μεγαλύτερο κεφάλαιο της τραγωδίας στην Ανατολική Αττκή. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν τελικά νεκροί στο συγκεκριμένο σημείο είχαν επιχειρήσει νωρίτερα να σωθούν φεύγοντας με τα αυτοκίνητά τους, προς την Αθήνα. Ωστόσο, εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες και έτσι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα οχήματα και να κινηθούν προς τη θάλασσα. Η κίνησή τους, που ακούγεται λογική, εντούτοις αποδεικνύεται πορεία προς το θάνατο. Στο συγκεκριμένο σημείο η στεριά καταλήγει σε γκρεμό και υπάρχει ένα μονοπάτι που οδηγεί προς τη θάλασσα. Οι άτυχοι άνθρωποι όμως, δεν το γνώριζαν ή δεν κατάφεραν να το προσεγγίσουν. Το αποτέλεσμα ήταν να κυκλωθούν από τη φωτιά, να αγκαλιάσουν τα παιδιά τους, ξέροντας όμως, ότι δεν θα τα έσωζαν…

https://youtu.be/RsDxgpzZ42w
https://youtu.be/BBGVQJoOFWM
https://youtu.be/E47j4ojrlDk

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr