Ανατριχιαστικές Εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου της Ειρήνης Λαγούδη- Τι αναζητούν στη δεύτερη Αυτοψία οι αρχές... (Βίντεο)
Www.true.gr

Ανατριχιαστικές Εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου της Ειρήνης Λαγούδη- Τι αναζητούν στη δεύτερη Αυτοψία οι αρχές… (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη των αρμόδιων αρχών στο αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Η συμπληρωματική αυτή αυτοψία αναμένεται να φωτίσει περαιτέρω τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε νεκρή η γυναίκα.

Όπως σημειώνουν τοπικά μέσα, στην αυτοψία που έγινε σήμερα στο Αγρίνιο, έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του δικηγορικού γραφείου του Βασίλη Ταουξή και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη. Όλες οι έρευνες στο ΙΧ της Ειρήνης Λαγούδη, έγιναν παρουσία αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου.

Οι εικόνες από το εσωτερικό του μισοκαμένου οχήματος προκαλούν για ακόμη μία φορά σοκ, τη στιγμή που η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό έπειτα από τη δήλωση του συνηγόρου της οικογένειας της αδικοχαμένης Ειρήνης ότι οι μάρτυρες «παρεμποδίζονται» για να μην πάνε να καταθέσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε λίγες μέρες συμπληρώνεται μήνας από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη έφυγε από τη ζωή και, όμως, τα ερωτήματα για τις συνθήκες του θανάτου της εξακολουθούν να είναι αναπάντητα.





Posted by Συνείδηση Εφημερίδα on Mittwoch, 31. Januar 2018

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr