Η ανάρτηση του Τανιμανίδη για την Μπόμπα που προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων!

Μία ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στα social media στάθηκε ικανή για να προκαλέσει την αντίδραση πολλών followers του… Ο λόγος;

Ο παρουσιαστής ο οποίος έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών λόγω του άγνωστου τηλεοπτικού του μέλλονος εξαιτίας του τέλους της συνεργασίας Acun media-ΣΚΑΪ, έκανε μία ανάρτηση για τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα η οποία όμως δεν άρεσε και πολύ.

Για την ακρίβεια ο παρουσιαστής έγραψε κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος, σχεδόν ιπποτικά να κρατάει το χέρι της καθώς εκείνη κατέβαινε από τη σκηνή της βραδιάς των βραβείων Madame Figaro που παρουσίαζε στην Κύπρο:

«Δεν υπάρχει πιο “αντρική” κίνηση από το να αφήνεις την γυναίκα σου να παίρνει τον πρώτο ρόλο και να λάμπει! Εε όταν η γυναίκα σου είναι και Μπόμπα τότε ένα παραπάνω… (από τα χθεσινά βραβεία Madame Figaro στην Κύπρο, με παρουσιάστρια την @chrismpo ) #mywife #proud».

Οι παραπάνω λέξεις «αντρική» και «αφήνεις» φαίνεται πως μπήκαν στο στόχαστρο πολλών οι οποίοι και ήταν ιδιαίτερα επικριτικοί στα σχόλιά τους που ακολούθησαν της ανάρτησης του παρουσιαστή.

πηγη: gossip-tv.gr