Τις δηλώσεις του Μάνου Βακούση για τον Δημήτρη και τον Πέτρο σχολίασαν, το πρωί της Τετάρτης, η Ιωάννα και οι συνεργάτες της στον αέρα του Love It.

Λίγο μετά την προβολή των δηλώσεων του ηθοποιού, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η Σίσσυ Καλλλίνη άρχισαν να διαφωνούν πολύ έντονα για αρκετή ώρα, σχετικά με το τι μπορεί και τι πρέπει να ακούγεται στις συνεντεύξεις που δίνουν οι άνθρωποι του χώρου.

Ο τσακωμός:
Σ: Δεν μπορούμε να λέμε πως ο βιασμός είναι στη φύση του ανθρώπου. Δεν μπορούμε.
Π: Να σου πω κάτι που στο έχω πει επανειλημμένα κι έχουμε τσακωθεί γι’ αυτό; Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πει ό,τι θέλει. Αυτό το «δεν μπορεί να πει» είναι αυτό με το οποίο διαφωνώ πολλές φορές μαζί σου. Είναι αντιδημοκρατικό αυτό. Ξέρεις τι παθαίνεις πέντε μήνες που είμαστε σε αυτή την εκπομπή; Είσαι Μις Δικαιοσύνη. Σου έχω πει επανειλημμένα δεν θα δικάσουμε εμείς;
Σ: Δεν μπορώ να έχω άποψη;
Π: Είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Μπορείς να πεις ότι διαφωνείς, όχι ότι δεν μπορεί να πει. Μπορεί να πει ό,τι θέλει. Δεν είμαστε αρμόδιοι στα πάνελ να δικάσουμε.
Σ: Γνώμη λέμε, δεν δικάζουμε.
Π: Δεν δικάζουμε στις εκπομπές, δεν είναι αυτό στην αρμοδιότητά μας.
Σ: Αυτό σου έχει μείνει εσένα από τη συνέντευξη, ότι εγώ δίκασα.
Π: Αυτούς τους πέντε μήνες, όποτε παίζουμε άνθρωπο που θέλει να πει κάτι καλό που θυμάται για κάποιον ο οποίος μπορεί να κατηγορείται, θυμώνεις. Γι’ αυτό στο λέω σαν μεγαλύτερος ότι δεν πρέπει να θυμώνεις.

πηγη: in.gr