Άναψαν Φωτιές στο Παλάτι: Ποιον Σκότωσαν και έκαναν Έξαλλη την Βασίλισσα Ελισάβετ. Εκτός Ελέγχου και…
Www.true.gr

Άναψαν Φωτιές στο Παλάτι: Ποιον Σκότωσαν και έκαναν Έξαλλη την Βασίλισσα Ελισάβετ. Εκτός Ελέγχου και…

Απίστευτα εκνευρισμένη η βασίλισσα Ελισάβετ με τους «δολοφόνους» που σκότωσαν πολύ αγαπημένο και στενό της πρόσωπο.

Ήταν αργά το βράδυ της Παρασκευής που η είδηση για θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου έγινε trending topic στο Twitter. Αμέσως πήρε φωτιά και το τηλεφωνικό κέντρο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για επιβεβαίωση της είδησης.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να τηλεφώνησε στον πρίγκιπα Φίλιππο για να τον ρωτήσει πώς να διαχειριστεί τις φήμες.

«Και οι δύο συμφώνησαν πως δεν υπήρχε κάτι που να μπορούν να κάνουν. Αλλά είναι πάρα πολύ ενοχλημένοι. Δεν είναι ωραίο να ακούει κανείς να σχολιάζουν την υγεία ή τον θάνατό σου ακόμα και αν έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που έγινε δείχνει ότι το διαδίκτυο μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο.Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πραγματικά έξαλλη για αυτό και πιστεύει ότι είναι ντροπιαστικό» δήλωσε πηγή από το παλάτι στη Sun.

H 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ κάνει διακοπές στο Craigowen Lodge στο Balmoral, ενώ ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκεται στο Sandringham. Θα πάει να τη βρει σε δύο εβδομάδες.

Η πηγή προσέθεσε ότι αν ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν πραγματικά άρρωστος, η βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν στο πλευρό του και όχι στο κτήμα στη Σκωτία.Πάντα περνάει εκεί τους καλοκαιρινούς της μήνες και συχνά πηγαίνουν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει για την είδηση που άναψε φωτιές με τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

ΠΗΓΗ: gossiplife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr