Αναπάντεχο: Η Μικαέλα «Καρφώνει» τη Μέγκι και Ζητάει Συγγνώμη από Αυτήν που κανείς δεν Περίμενε! «Αυτό που Έκανα ήταν Λάθος..»

Στη μεσημεριανή εκπομπή του Star βέθηκε καλεσμένη μετά την αποχώρησή της από το GNTM η Μικαέλα Φωτιάδη, ένα από τα τρία κορίτσια της τριάδας της φωτιάς. Όπως ήταν λογικό η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις κόντρες της μέσα στο σπίτι.

Η Μικαέλα ήταν ξεκάθαρη ότι όλη την κόντρα και τα σχόλια που αφορούσαν την Άννα Αμανατίδου τα έκανε ύστερα από πράγματα που της είπε η Μέγκι. Η Μικαέλα ζήτησε συγγνώμη από την Άννα και αναφέρθηκε στην παραγωγή και τις επιλεκτικές απαντήσεις που έδειχνε στα επεισόδια.

«Το ότι είναι Instagrammer, το ότι έχει ψεύτικους followers, είναι πράγματα που μου τα είχε πει η Μέγκι που τη γνώριζε πριν από το παιχνίδι, γι’αυτό και υποστήριζα κάποια πράγματα, δεν την ήξερα από πριν. Δεν έχω όμως κάτι προσωπικό μαζί της και θέλω να της ζητήσω και συγνώμη για τη συμπεριφορά μου της Άννας, γιατί ήμουν λίγο υπερβολική. Όντως στην αρχή δεν πίστευα σε εκείνη, θεωρούσα ότι δεν κάνει για μοντέλο. Στη συνέχεια όμως έδειξε ότι το θέλει πολύ, προσπάθησε και είναι ακόμα μες το σπίτι, αυτό κάτι σίγουρα λέει. Ελπίζω να μη στενοχωρηθεί για όλα αυτά που έχω πει για εκείνη.


Δεν μίλαγα όμως μόνο γι’ αυτήν. Ξέρετε όμως ότι μας κάνουν συνεντεύξεις, μας ρωτούν για όλες τις κοπέλες, επιλέγουν να δείχνουν τα σχόλια μόνο για την Άννα και να είναι σαν να μιλάω μόνο για την Άννα, όμως δεν είναι έτσι. Και καλά λόγια που έχω πει για την Άννα, ότι τη θαυμάζω, δεν το έχει δείξει η τηλεόραση. Τα διπρόσωπη τα έλεγα στην αρχή και ήταν τα λόγια που έλεγε η Μέγκι. Δεν με παρέσυρε η Μέγκι, απλά την ήξερε πριν από το παιχνίδι. Αν ήμουν σωστή, θα μίλαγα με την Άννα, θα τη γνώριζα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά θα την έκραζα. Αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος γιατί στηρίχτηκα πάνω σ΄αυτά που είπε η Μέγκι και το υποστήριξα χωρίς να ξέρω την Άννα και γι’αυτό της ζητάω συγνώμη», είπε μεταξύ άλλων η Μικαέλα Φωτιάδη.

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr