Aνακοίνωση-όνειδος από το ΓΕΣ για την αποπομπή του αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή»
Www.true.gr

Aνακοίνωση-όνειδος από το ΓΕΣ για την αποπομπή του αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή»

Aνακοίνωση-όνειδος από το ΓΕΣ για την αποπομπή του αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή» με την οποία υποστηρίζει πως η διακοπή της εκπαίδευσής του έγινε για να εξακριβωθεί «αν παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων»

Φυσικά όσοι έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις και ειδικότερα στα αλεξίπτωτα γνωρίζουν ότι είναι σύνηθες φαινόμενο ετών οι υποψήφιοι αλεξιπτωτιστές κατά την διάρκεια των αλμάτων να τραβούν φωτογραφίες παλαιότερα και βίντεο/φωτογραφίες στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Για όλες αυτές τις φορές που «παραβιάστηκαν οι κανόνες ασφαλείας» έγινε κάποια ΕΔΕ;

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ.
Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων.

Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας.

Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει.

Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφάτως απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ ο ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης περί συνθημάτων υπέρ της Μακεδονίας από μέλη των ΕΔ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε πως «δεν αναφωνήθηκαν τέτοια συνθήματα»

Δηλαδή έχει δημιουργηθεί ενάντιο κλίμα προς πατριωτικά εμβατήρια από τον γνωστό «προοδευτικό χώρο»


Να πούμε ότι επρόκειτο για έναν πρωτότυπο και διαφορετικό τρόπο για να στείλει το δικό του μήνυμα για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια ο Σφακιανός καταδρομέας.

Όπως ο ίδιος γράφει σε ανάρτησή του:

«Βρίσκομαι σε Μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζα να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα μας, την Μακεδονία μας….

Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα, την πουλημένη μας Ελλάδα καθώς πρόγονοι μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα…

Έτσι λοιπόν αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας….

Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική….

Έτσι λοιπόν αυτό το βίντεο θα ήθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους….

Στο δια ταύτα εσείς που τα πουλήσατε όλα να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες….Αντιθέτως ,την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα….


Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ…»

Βρίσκομαι σε Μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζα να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα μας,την Μακεδονία μας….Στα πρώτα κιολας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα,την πουλημένη μας Ελλάδα καθώς πρόγονοι μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα…Έτσι Λοιπον αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας….Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική….Έτσι Λοιπον αυτό το βίντεο θα ηθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή ολοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους….Στο δια ταύτα εσείς που τα πουλήσατε όλα να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες….Αντιθέτως ,την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα….Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπουχλη Εμμανουηλ…

Gepostet von Manolis Bouhlis am Dienstag, 12. März 2019

Αξίζει να προσθέσουμε πως προ δύο ημερών χρησιμοποιήθηκαν αλεξιπτωτιστές για να κάνουν «έκπληξη» στους παίκτες του Μaster Chef την ώρα που όλοι τους είχαν ριχτεί στη μάχη για να βγάλουν πιάτα για πενήντα στρατιώτες και τους διοικητές τους στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές του παιχνιδιού θα έπρεπε να μαγειρέψουν και για αυτούς. Ήταν επιπλέον τριάντα άτομα και έτσι οι κριτές τους ενημέρωσαν πως είχαν στη διάθεσή τους άλλη μία ώρα στη διάθεσή τους ώστε να σερβίρουν και σε αυτούς φαγητό.

Τα βλέμματα αλλά και το χειροκρότημα όλων συγκέντρωσαν δύο γυναίκες που έπεσαν με αλεξίπτωτο και φυσικά οι κριτές έσπευσαν να τους δώσουν τα συγχαρητήριά τους.

Ωραία όλα αυτά αλλά τίθεται ένα ερώτημα: Εκεί δεν παραβιάζονται οι κανόνε ασφαλείας αφού γίνεται επιχειρησιακό άλμα για σκοπούς εκτός της εκπαίδευσης;

Δείτε το σχετικό βίντεο…

ΠΗΓΗ www.pronews.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr