Αν έχετε ΑΥΤΑ τα Παιχνίδια από την Δεκαετία του ’90, παρατηρήστε τα καλά. Μπορεί να αξίζουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ!

Αν ήσασταν παιδί κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, σίγουρα ήταν αρκετά διασκεδαστικό που προσπαθούσατε να κρατήσεις το Tamagotchi σας ζωντανό. Ήταν ένας ανέμελος καιρός, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη να υπάρχει τόση νοσταλγία.

Σε πολλούς, λείπουν τα παιχνίδια που είχαν τη δεκαετία του ’90. Τους λείπουν τόσο πολύ, που στην πραγματικότητα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν πολλά για να τα κρατήσουν στα χέρια τους ως μερικά σπάνια αναμνηστικά.

Αν ψάχνετε να βγάλετε μερικά γρήγορα χρήματα, ελέγξετε το κουτί στο ντουλάπι σας για να δείτε αν έχετε κάτι που αξίζει. Ίσως να ήταν συνηθισμένο τότε, αλλά αυτά τα οκτώ παιχνίδια του 90 σήμερα, αξίζουν πολλά χρήματα.

Φυσικά, αυτά τα σπάνια αντικείμενα είναι τα πιο πολύτιμα. Το ίδιο ισχύει και για τα αντικείμενα που παραμένουν στην αρχική τους συσκευασία. Επιπλέον, πολλοί συλλέκτες ελέγχουν για τυχόν λάθη – τυπογραφικά λάθη, τυπογραφικά που λείπουν κ.λπ. Έτσι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα γίνετε πλούσιοι, αλλά μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα αισθανθείτε λίγη νοσταλγία, όπως ρίξετε μια ματιά σε αυτή τη λίστα.

1. Polly Pocket

Το Polly Pocket σταμάτησε το 2015, αλλά πίσω στη δεκαετία του ’90, ήταν πολύ δημοφιλές. Ένας αριθμός Polly Pocket sets στο eBay πωλούνται μέχρι και 900 δολάρια. Αυτά που δεν έχουν ανοιχτεί και παραμένουν στη συσκευασία, αξίζουν τα περισσότερα, αλλά ακόμη και τα άτομα με πολλά κομμάτια του προϊόντος πωλούν τα πακέτα για περίπου 400 – 500 δολάρια.

Τα Vintage Polly Pocket sets έχουν πουληθεί μέχρι και για 850 δολάρια online και πολλοί, πωλούν επίσης ένα τεράστιο αριθμό Polly Pocket μαζί, για αρκετές εκατοντάδες δολάρια.

2. Tamagotchi

Αν έχετε στα τα χέρια σας ένα πρωτότυπο Αγγλικό Tamagotchi, είστε τυχεροί. Για τρία από αυτά, μπορείτε να βγάλετε περίπου 2.250 δολάρια. Ακόμα κι αν δεν είστε αρκετά τυχεροί για να διαθέσετε ένα πρωτότυπο, υπάρχουν πολλές άλλες εκδόσεις Tamagotchi που πωλούνται για εκατοντάδες δολάρια.


3. My Pretty Ballerina

Οι νέες χορεύτριες, είχαν εμμονή με αυτές τις κούκλες που στροβιλίζονται και αν εξακολουθείτε να έχετε τη δική σας, βγάλτε την από την αποθήκη. Μια τέτοια κούκλα, μπορεί να φτάσει πάνω από 100 δολάρια στο Ebay.

4. My Size Barbie

Το να είχε κάποιος μια Barbie στο μέγεθός του, ήταν σαν να είχε μια πραγματική φίλη. Αν έχετε ακόμα μία από αυτές τις κούκλες, ίσως να θελήσετε να αποχαιρετήσετε τον παιδικό σας σύντροφο. Πολλές από τις κούκλες πωλούνται για 200 έως και 300 δολάρια στο Ebay.

5. Doodle Bear

Εάν ήσασταν από τα παιδιά που ήθελαν να ζωγραφίζουν τα πάντα, οι γονείς σας πιθανώς να σας είχαν πάρει ένα Doodle Bear. Ήταν πανταχού παρόντα τη δεκαετία του 90, αλλά τώρα είναι σε μεγάλη ζήτηση. Τα Doodle Bears που βρίσκονται ακόμα στο κουτί τους, πωλούνται για 80 δολάρια.

6. Princess Diana Baby Beanie

Ορισμένα σπάνια Beanie Babies είναι πολύ πολύτιμα και δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη ότι η Princess Diana, είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα παιχνίδια εκεί έξω. Παρόλο που δεν είναι πιθανό να έχετε μια πρώτη έκδοση που πωλείται για πάνω από 500.000 δολάρια, υπάρχουν πολλές άλλες εκδόσεις της Princess Diana Beanie Baby, που πωλούνται ακόμα για μερικές χιλιάδες.
Εκτός από την Princess Diana, είναι και άλλα Beanie Babies που έχουν πουληθεί μέχρι και 24.000 δολάρια.


7. Baby Alive

Η φροντίδα του δικού σας παιδιού ακουγόταν διασκεδαστική όταν ήσασταν παιδί, γι’ αυτό και τόσοι πολλοί αγαπούσαν τη κούκλα Baby Alive. Πολλές από αυτές τις κούκλες πωλούνται για πάνω από 2.000 δολάρια, εφόσον είναι ακόμα συσκευασμένες και ολοκαίνουργιες.

8. Samantha American Girl Doll

Αυτές οι κούκλες ήταν στην κορυφή της δημοτικότητάς τους τη δεκαετία του ’90 και η Samantha ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. Αν έχετε ένα πλήρες σετ, ίσως να βρεθείτε με 5.000 δολάρια. Αλλά, ακόμα κι αν διαθέτετε μόνο μία κούκλα Samantha, μπορείτε και πάλι να βρεθείτε με πολλά χρήματα, ανάλογα με την έκδοση.

Θα πρέπει επίσης να κοιτάξετε όλα αυτά τα παλιά κιβώτια παιχνιδιών στο υπόγειο για έναν άλλο λόγο: τις Barbies. Οι συλλογές των Barbies, μπορεί πραγματικά να αξίζουν κάποια χρήματα σήμερα, ανάλογα με την κατάστασή τους και τη σπανιότητά τους.
https://www.instagram.com/p/BY8m6KihluE/

Ποιος θα το πίστευε ότι όλα αυτά τα σούπερ δημοφιλή παιχνίδια της δεκαετίας του ’90, θα αξίζανε τόσα πολλά σήμερα;

Credit: Dontwasteyourmoney