Άμφισσα: Σπάει τη Σιωπή της η Οικογένεια της 13χρονης Γιαννούλας! «Έτσι Ξεψύχησε η Κόρη μας»

Ήταν Δευτέρα 4 Ιουνίου όταν η 13χρονη Γιαννούλα ξεψύχησε στον καταυλισμό Ρομά στην Άμφισσα μετά από δολοφονική επίθεση επιχειρηματία! Η Γιαννούλα Καραχάλιου άφησε την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά της μητέρας της, η οποία το μόνο που μπόρεσε να κάνει είναι να σκουπίζει το αίμα του ίδιου της του παιδιού.

Περίπου 20 μέρες μετά, η οικογένεια της αδικοχαμένης 13χρονης μίλησε στην κάμερα του φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ Γιάννη Κολεσίδη για το βράδυ που θα στοιχειώνει για πάντα την ζωή τους. Οι δυο γονείς συντετριμμένοι μιλούν για τον αναίτιο και ξαφνικό χαμό του παιδιού τους.

Η ανατριχιαστική μαρτυρία της μητέρας

Η μητέρα της δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξανακρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της. Η μικρή Γιαννούλα «έφυγε» τόσο νωρίς τόσο άδικα. Η ίδια περιγράφει την στιγμή που το παιδάκι της πέθαινε ενώ το κρατούσε στην αγκαλιά της.

«Και την παίρνω στην αγκαλιά και την κρατάω από το χέρι θέλω να ζήσει. Και της λέω Γιαννούλα δεν θα πεθάνεις και εκείνη μου κούνησε αρνητικά τα φρύδια και εκεί έτρεμε στα δικά μου τα χέρια.

Την πήρα στην αγκαλιά μου να την πάω πάνω στο αμάξι και τρελαθήκαμε, ο σύζυγός μου τρελάθηκε, ήταν και η πεθερά μου εδώ και μου δείχνει το κοριτσάκι χάλια να κάνει κίνηση προς τα εμπρός. Εγώ νόμισα ότι θα κάνει εμετό, δεν πήγε το μυαλό μου ότι χάνει αίμα ,πολύ αίμα αφού όπως την είχα στην αγκαλιά μου είδα να πετάει το αίμα από εδώ (σ.σ από το στόμα) Πέταγε αίμα και από τον λαιμό. Έβγαλα την μπλούζα και σκούπισα το αίμα της αλλά έβγαζε αίμα από παντού και μετά ανοίγει το στόμα της και … έβγαλε πολύ αίμα το μωρό.

Ήταν πολύ χάλια το κορίτσι δεν άκουσα ούτε μια κουβέντα. Πως να ακούσω αφού είχε πεθάνει το κορίτσι. Και αυτός (εννοεί τον άνθρωπο που πυροβόλησε) λέει «έριξα στον αέρα». Αυτά όλα ψέματα είναι.»

Δείτε στο βίντεο την συγκλονιστική μαρτυρία

ΠΗΓΗ: newsit.gr