Αλβανός «Σατράπης» ξυλοφόρτωσε την γυναίκα του γιατί τον εμπόδισε να… δείρει την έγκυο κόρη του
Www.true.gr

Αλβανός «Σατράπης» ξυλοφόρτωσε την γυναίκα του γιατί τον εμπόδισε να… δείρει την έγκυο κόρη του

Έφαγε το ξύλο της χρονιάς της μια γυναίκα στην Κρήτη, καθώς προσπάθησε να προφυλάξει την έγκυο κόρη της από τον μαινόμενο άντρα της, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τους γείτονες, όλα ξεκίνησαν όταν ο αλβανικής καταγωγής άντρας άρχισε να καβγαδίζει με την κόρη του, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Όταν η μητέρα της κοπέλας είδε τον σύζυγό της να μιλάει έντονα και να είναι εκτός εαυτού, έτοιμος να χτυπήσει την κόρη τους, μπήκε στη μέση προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα. Είπε στον άντρα της να σταματήσει να μιλάει έντονα και να αφήσει την κοπέλα να πάει στο δωμάτιό της να ξαπλώσει.Όμως, αντί να τα καταφέρει, έριξε λάδι στη φωτιά και ο σύζυγός της την ξυλοκόπησε. Τόσο η ίδια όσο και η κυοφορούσα κόρη της άρχισαν να ουρλιάζουν και να κλαίνε ζητώντας βοήθεια, με αποτέλεσμα να σηκωθεί η γειτονιά στο πόδι και να κινητοποιηθούν οι περίοικοι, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον Αλβανό νταή, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος των δύο γυναικών. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο να μην πλησιάζει σε απόσταση 50 μέτρων τη σύζυγό του.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr