Πόσα κιλά έχασε ο ηθοποιός τον τελευταίο χρόνο.

Ξεκίνησε χτες Παρασκευή 18 Μαρτίου, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του ηθοποιού και σκηνοθέτη Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος βαρύνεται με τις κατηγορίες του ενός βιασμού και των δύο αποπειρών βιασμού τα έτη 2008, 2010 και 2014 με θύματα τρεις διαφορετικές γυναίκες.

Την πρώτη ημέρα της δίκης ο Πέτρος δεν εμφανίστηκε με έναν από τους δικηγόρους του, τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να ζητάει από την έδρα να γίνει διακοπή από την έδρα γιατί ο πελάτης του δε δίνεται λόγω σωματικών θεμάτων υγείας να παραστεί στην αίθουσα του δικαστηρίου.

«Δεν είναι δυνατόν για λόγους υγείας να είναι εδώ σήμερα ο Πέτρος για να σας αναπτύξει τη θέση του σε σχέση με όσα τον κατηγορούν. Για αυτό θα σας παρακαλούσα να διακόψετε ώστε ο πρωταγωνιστής αυτής της δίκης – που δεν είναι εικονική αλλά πραγματική – να έρθει σε αυτή την αίθουσα όχι μόνο για να τοποθετηθεί επί των κατηγοριών αλλά και για να υποβάλλει ερωτήσεις στους μάρτυρες. Αυτό είναι δικονομικά σωστό», υποστήριξε ο συνήγορός του αρχικά ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε όταν ερωτήθηκε αν υπάρχει πιστοποιητικό από γιατρούς:

«Το μεγαλύτερο πιστοποιητικό θα είναι μόλις τον δείτε. Αν δώσετε διακοπή θα έρθει. Αν δεν μπορεί να έρθει, θα τον φέρουμε με αμαξίδιο. Μπορώ να δώσω αυτή τη διαβεβαίωση ως άνθρωπος όχι ως Θεός. Αν είναι σε θέση να έρθει, θα έρθει με καροτσάκι. Εγώ δεν είμαι σεναριογράφος ότι το λέω ισχύει. Γίνεται μια προσπάθεια να ανακτήσει το σωματικό του βάρος μέσα στις φυλακές, έχει χάσει 25 κιλά».

Παρά τις αντιδράσεις της Πολιτικής Αγωγής και τις ενστάσεις της έδρας ου ζητούσε να παραστεί ο κατηγορούμενος, η δίκη τελικά μεταφέρθηκε για τις 28 Μαρτίου ενώ προσδιορίστηκαν δυο ακόμη δικάσιμοι της υπόθεσης. Η μια είναι για 1η Απριλίου και η άλλη για 14 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση σε βόλτα στην Αθήνα είχε αυτήν την εικόνα, με τον συνήγορό του να υποστηρίζει ότι είναι 25 κιλά πιο αδύνατος από εκείνη την περίοδο.